Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van boeken en tijdschriften

Vertalingen van boeken en tijdschriften

Onze project managers helpen u graag verder met uw boekvertaling!

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van tijdschriftartikels en (kinder-) boeken. Of het nu om medisch-wetenschappelijke artikels gaat, krantenberichten of volledige tijdschriften, u kunt ervoor terecht bij ons vertaalbureau.

Literaire vertalingen behoren tot het stokpaardje van menig ervaren vertaler. Ze zien het als de kroon op hun vertaalcarrière en nemen die uitdaging graag aan. Een literaire vertaling kan je niet door een beginnend vertaler laten maken. U heeft een vertaler nodig met jaren ervaring, een meer dan uitgebreide woordenschat en een vloeiende pen. Door onze ervaring en kennis van de vertaalwereld, vinden wij de vertaler die u hiervoor nodig heeft tegen de juiste prijs.

Boeken

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte.

Aangezien dit soort vertaalprojecten bij boeken meestal meerdere weken in beslag neemt, worden de vertalers bijgestaan door competente projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en kwaliteitswaarborg en als tussenpersoon optreden bij vragen van de vertaler voor de klant en omgekeerd.

Bij tijdschriften kan het gebeuren dat de uitgever ook de deadline van de maandelijkse of wekelijkse uitgave wil halen in verschillende talen. Dit is geen enkel probleem. Een team van ervaren vertalers staat klaar om dit op te vangen en er voor te zorgen dat alle uitgaven tegelijkertijd klaar zijn om te worden gedrukt.

Bezorg ons digitaal de te vertalen tekst per e-mail voor een vrijblijvende offerte.

2019-11-18T13:42:01.9268094Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.