Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Snelvertaler heet u van harte welkom

Snelvertaler ontvangt u met open armen. Het maakt niet uit om welke talencombinatie het gaat, of u een algemene of sterk gespecialiseerde tekst wilt laten vertalen, of u een strakke deadline voor ogen stelt of niet…

Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden van levering: in Word, PDF of op papier voor gelegaliseerde documenten, maar ook vele andere tekstsoorten kunnen geleverd worden, vraag een van onze projectmanagers naar alle mogelijkheden.

Drie prijsgroepen:
Snelvertaler heeft kantoren in verschillende Europese landen. Hier ziet u het vertaalbureau in München.

Mail ons voor een prijsofferte.

1. Hoge kwaliteitsvertaling - Voor bijna alle teksten kunt u dit kwaliteitsniveau kiezen. Het resultaat is een direct bruikbare vertaling zonder spel- en grammaticafouten. Gebruik het offerteformulier voor een vrijblijvende offerte. Of klik op e-mail om een lege e-mail te openen voor het verzenden van uw bestand.

2. Beëdigde vertaling– Voor teksten/documenten die gebruikt moeten worden voor officiële doeleinden. De meest voorkomende zijn bijvoorbeeld diploma’s, paspoorten, rijbewijzen, attesten van ongehuwdheid, overlijdensakten, ondertekende contracten, ... Dergelijke vertalingen vragen iets meer verwerkingstijd, omdat de documenten schriftelijk per post afgeleverd moeten worden.

3. Vertaling voor een lager budget - Wanneer een lage prijs de doorslag geeft. Deze optie wordt bijvoorbeeld gekozen voor vertalingen voor intern of eenmalig gebruik. De vertaling wordt gemaakt door junior vertalers en nagekeken door professionals. Ga naar www.budgettranslations.com voor de laagste prijs voor uw vertaling (niet voor beëdigde vertalingen).

U vindt de vertaalbureaus van Snelvertaler op de overzichtspagina.

2019-03-26T11:43:18.6983047Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.