Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Accurate vertalingen van en naar het Koerdisch (Soranî)

Het Soranî is een Middel-Koerdisch dialect en is één van de twee officiële talen van Irak, naast het Arabisch. Het wordt voornamelijk in Iraaks-Koerdistan, alsook de provincie Kordestan in West-Iran gesproken door ongeveer vijf miljoen mensen. Het Soranî maakt gebruik van een aangepast Koerdisch-Arabisch alfabet, alsook een Koerdisch-Latijns en Turks-Latijns alfabet.

Hebt u een professionele vertaling van of naar het Soranî nodig? Dan bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers die ook de brontaal van uw tekst perfect beheersen. Onze taalspecialisten zijn uitermate goed vertrouwd met de taal en cultuur van het Soranî.

Ons uitgebreide dienstenaanbod

Wij bieden u naast vertalingen nog andere diensten aan. Deze omvatten, bijvoorbeeld, spoedvertalingen en beëdigde vertalingen (met of zonder legalisatie).

Wij werken ook samen met deskundigen op het gebied van taaltechnologie en terminologiebeheer die zelfs de meest complexe, technische uitdagingen aankunnen. Wij bieden ook desktoppublishing en zetwerk in vreemde talen aan.

Professionele vertalingen in uw sector/vakgebied

Onze vertalers hebben een opleiding genoten en hebben ervaring in minstens één vakgebied of sector. Bijgevolg zijn zij vertrouwd met de sectorspecifieke terminologie van uw document. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij altijd de perfecte vertaler voor uw tekst kiezen. Zo kunnen wij garanderen dat de vertaling perfect zal afgestemd zijn op uw doelpubliek.

Ook voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen kunt u bij ons terecht. Wilt u graag een geboorteakte, medische fiche of ander officieel document van of naar het Koerdisch laten vertalen?

Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie. Stuur hen een e-mail of gebruik het offerteformulier op de pagina. Wij analyseren uw tekst en bezorgen u een vrijblijvende offerte voor uw project.

2019-11-18T12:38:16.2360951Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.