Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Geeft Snelvertaler korting?

Ons vertaalbureau kan in sommige gevallen interessante kortingen aanbieden. Op onze website vindt u de reguliere prijzen voor vertaalwerk. Dit zijn standaardtarieven voor algemene vertalingen. Wij maken echter ook uitzonderingen op dit tarief, wat vaak een grote besparing kan opleveren.

Wanneer kunt u korting verwachten?

In een aantal gevallen kunnen wij besluiten u een extra voordelige prijs aan te bieden op voorwaarde dat het gaat om een redelijk gangbare talencombinatie zoals Engels-Nederlands, Nederlands-Duits, Duits-Nederlands, Nederlands-Frans, Frans-Nederlands, Engels-Duits, Duits-Frans of een andere veel voorkomende talencombinatie. Indien u korting wilt, is het belangrijk dat we ruim de tijd krijgen om de vertaling te maken. Voor een spoedopdracht is een gereduceerd tarief helaas niet mogelijk.

Vaak en veel vertalen

Snelvertaler geeft voornamelijk kortingen of extra scherpe tarieven als het gaat om zeer grote, algemene teksten zoals een opdracht van tienduizenden woorden waarvoor we ruim de tijd krijgen. Uiteraard is hierbij altijd overleg mogelijk. Ook zijn er loyaliteitskortingen bespreekbaar. Als u vaker bij ons komt aankloppen met vertaalopdrachten en deze niet te complex zijn, kunnen wij u deze korting aanbieden. Wij bekijken hiervoor graag eerst de documenten. Deze kunt u mailen naar. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen met één van onze kantoren in Europa.

Goedkopere vertaling

Mocht u op zoek zijn naar een vertaling waarbij de prijs belangrijker is dan de kwaliteit, dan verwijzen wij u graag door naar onze dochteronderneming www.budgettranslations.com. Op de website van dit goedkope vertaalbureau vindt u meer informatie over goedkope vertalingen van een redelijk kwaliteitsniveau. Hier wordt gewerkt met (bijna) afgestudeerde vertalers die recent aan het werk zijn gegaan. Bent u echter op zoek naar een kwalitatief hoogstaande vertaling, dan adviseren wij u een offerte via Snelvertaler aan te vragen. Dat gaat het gemakkelijkst door ons de te vertalen tekst te mailen.

2018-04-19T13:29:53.6499763Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.