Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Korting voor non-profit organisaties

Ons vertaalbureau is een van de marktleiders op het gebied van vertalingen voor non-profit organisaties, vzw’s, verenigingen, overheids- en onderwijsinstellingen. Wij hebben de benodigde expertise en toewijding om de communicatie van uw organisatie ook in andere talen naar een hoger niveau te tillen. Een aantal van de meest gerespecteerde non-profit organisaties ter wereld vertrouwt op Snelvertaler om consequent correcte vertalingen te leveren in meer dan 150 talen. We bieden deze organisaties 25% korting op onze standaardtarieven.

Welke organisaties komen in aanmerking?

Organisaties moeten erkend en geregistreerd zijn als liefdadigheidsinstelling volgens de wetten en regelgevingen in het land waar ze gevestigd zijn (en waar van toepassing een certificaat hebben, dat zij vrijgesteld van belasting zijn). Om in aanmerking te komen, moeten organisaties ook op een non-profit basis werken, dus zonder winstoogmerk, en hun productie op een andere manier proberen te financieren dan door de verkoop tegen een prijs die de productiekosten dekt. De organisatie moet een missie hebben binnen de gemeenschap die valt onder een van de volgende categorieën; hulp aan de armen, bevordering van onderwijs, cultuurbescherming of milieubescherming.

Non-discriminatiebeleid

Organisaties die discrimineren bij aanwerving, verloning, toegang tot training of diensten, ontslag, promotie en/of pensioen op basis van ras, huidskleur, geslacht, nationaliteit, religie, leeftijd, handicap, geslachtsidentiteit of –uiting, huwelijkse staat, zwangerschap, seksuele voorkeur, politieke voorkeur, vakbondslidmaatschap of veteranenstatus anders dan toegestaan volgens de wet, komen niet in aanmerking voor dit programma.

Passende identificatie

Organisaties moeten kunnen aantonen dat zij vrijgesteld zijn van belasting door middel van recente belastingdocumenten van het land waar ze gevestigd zijn.

2018-04-18T08:40:13.2438555Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.