Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler vertaalt uw teksten van en naar het Koreaans

Koreaans vertaalbureau: vertalingen van en naar het Koreaans

Heeft u vragen over een vertaling van of naar het Koreaans? Neem dan contact met ons op!

Vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Koreaans voor alle mogelijke vakgebieden. Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en zijn al jarenlang actief in de vertaalwereld. Zij vertalen onder andere marketingteksten, visitekaartjes, handleidingen, persberichten, teksten over internationale samenwerking en nog veel meer. Wij selecteren de vertaler die het beste aansluit bij uw tekst en kunnen u daardoor een kwaliteitsproduct garanderen. Onze vertalers hebben allemaal een universitaire opleiding genoten en hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende technische vertalers in dienst. Die hebben ook meestal ervaring opgedaan binnen de industrie, waardoor ze – ook bij complexe beschrijvingen van installaties en machines – over de nodige vakkennis beschikken.

Groot netwerk van Koreaanse vertalers

Dankzij ons groot netwerk vinden wij altijd een geschikte vertaler voor uw vertaalopdrachten. Het merendeel van onze Koreaanse vertalers werkt in een andere tijdzone. Dat komt ons erg goed van pas wanneer u uw vertaling bijvoorbeeld heel snel nodig heeft. Terwijl het hier nacht is, kan uw vertaler uw tekst gewoon vertalen aan de andere kant van de wereld. Spoedopdrachten zijn dan ook geen enkel probleem voor ons.

Kwaliteitsvertalingen aan een snel tempo

Bij ons staan kwaliteit en snelheid voorop en dat terwijl we niet duurder zijn dan andere vertaalbureaus. Onze projectmanagers volgen uw project van begin tot eind op en staan altijd voor u klaar in geval van vragen. Wacht niet langer en neem contact met hen op. Dat kan per e-mail of via de telefoon.

Vertalingen van of naar het Koreaans

Als u op zoek bent naar vertalingen van het Nederlands naar het Koreaans of van het Koreaans naar het Nederlands, dan kunt u een beroep doen op de diensten van Snelvertaler.be. Wij werken samen met tal van professionele en beëdigde vertalers die het Koreaans als moedertaal hebben. Snelvertaler is een online vertaalbureau. U kunt makkelijk een offerte aanvragen door een e-mail naar ons te sturen met de te vertalen tekst. Binnen een uur krijgt u een reactie van ons met een duidelijke offerte.

Koreaanse taal

Het Koreaans is de officiële taal van Noord- en Zuid-Korea. Het Koreaans schrift, Hangul genoemd, is fonetisch. Het Koreaans is, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, niet verwant met het Chinees of Japans. Er zijn heel wat dialecten binnen het Koreaans, maar het dialect dat in Seoul gesproken wordt, wordt in Zuid-Korea als Standaard Koreaans beschouwd. Als u naar Korea afreist, dan zult u zich in hotels en in taxi’s over het algemeen in het Engels kunnen redden. Voor een zakelijke bespreking of een rondreis is het echter aangeraden om een tolk mee te nemen. Snelvertaler biedt ook tolkdiensten aan en kan zowel in Korea als in België een tolk voor u regelen die u assisteert tijdens uw vergaderingen en besprekingen.

Ook voor het geschreven Koreaans rekent u op Snelvertaler.be

Voor al uw documenten beschikt Snelvertaler.be over deskundige vertalers. Dat geldt onder andere voor financiële, medische, commerciële en industriële teksten. Daarnaast beschikt Snelvertaler.be ook over beëdigde vertalers voor alle officiële documenten die van of naar het Koreaans vertaald moeten worden.

Prijzen voor Koreaanse vertalingen

Voor u verder leest nog een tip: als u een Koreaanse tekst naar het Nederlands wilt laten vertalen, overweeg dan om de tekst in plaats daarvan naar het Engels te laten vertalen. Dat komt u namelijk veel goedkoper uit. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met een van onze projectmanagers!

Vertaalbureau Koreaans

Als een vertaler niet de juiste opleiding heeft gehad, kunnen er heel snel fouten ontstaan in de vertaling. Daarom werken wij uitsluitend met Koreaanse moedertaalsprekers die bovendien een perfecte kennis van het Nederlands hebben. Ook voor vertalingen Nederlands - Koreaans en Koreaans - Nederlands worden altijd native speakers van de desbetreffende talen ingezet. Zo kunnen wij instaan voor de hoogste kwaliteit voor uw vertaling. Als u gebruik maakt van onze diensten, kan u op een perfecte vertaling rekenen.

2020-05-06T09:34:22.2153885Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.