Juridische vertalingen

Vertaalbureau Juridische vertalingenSnelvertaler

Stuur ons een mail voor een offerte.

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang toonaangevend op het gebied van juridische vertalingen. Of u nu gaat om een arbeidsovereenkomst, een huurcontract, een akte, een patent, een politieaangifte, een rechtbankverslag of een bruikleenovereenkomst, wij verzorgen dit voor u! Onze juridische vertalers zijn uitsluitend native juridische specialisten. Zo bent u er zeker van dat uw (vertrouwelijke) documenten vertaald worden naar de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.

De prijs van een juridische vertaling

Ons vertaalbureau hanteert scherpe tarieven. Dankzij ons vast vertalerbestand, onze goede verstandhouding met de vertalers en onze marktkennis, kunnen wij u te allen tijde een scherpe en competitieve prijs bieden ten opzichte van andere vertaalbureaus.

Snelheid en kwaliteit

Als u ons inschakelt voor uw juridische vertaling dan krijgt u uw vertaling snel terug. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien schakelen wij voor uw juridische vertaling uitsluitend moedertaalsprekers in, met jarenlange ervaring als professioneel juridisch vertaler.

Vraag nu een gratis offerte voor uw vertaling

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialisaties en onze werkwijze verwijzen wij u naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling kunt aanvragen en welke andere talencombinaties wij aanbieden.

Bel ons of stuur ons een mail voor een op maat gemaakte prijsofferte!

2017-01-03T11:00:16.2541506Z

Valerie Claes
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service