Online betalen voor onze vertaaldiensten

Online betaling via OGONE E-COMMERCE

Bij Snelvertaler.be hebben we ons betaalsysteem toevertrouwd aan OGONE E-COMMERCE, een bedrijf dat gespecialiseerd is in volkomen veilige online betalingen. U kunt betalen met Visa, kredietkaart, MasterCard ,Bankcontact of uw gewone bankkaart.

De uitwisseling van gevoelige informatie, zoals uw kaartnummer, gebeurt tussen de klant en de veilige website van OGONE E-COMMERCE. Noch Snelvertaler.be, noch ongewenste bezoekers hebben toegang tot deze informatie. Zodra u uw kaartnummer hebt ingevoerd, bent u niet langer verbonden met onze servers, maar met de beschermde servers van OGONE E-COMMERCE.

OGONE E-COMMERCE is beschermd door verschillende firewallsystemen en SSL-bit-encryptie. Zo is de geldigheid van toegangsrechten op het moment van uw betaling via bankkaart automatisch geverifieerd en alle informatie-uitwisselingen zijn gecodeerd om geheimhouding te garanderen.

De website van OGONE E-COMMERCE heeft een certificaat gekregen van Verisign. Na de verwerking van uw kaartgegevens en de aanvaarding van de betaling, zult u een online betaalbevestiging ontvangen via mail.

Screenshot van de webshoppagina voor u op de betaalpagina komt.

Vraag uw vertaling aan en betaal via een beveiligde betaallink!

Screenshot van ons beveiligd betaalsysteem wanneer u betaalt aan Snelvertaler.

Bestel via de webshop en voer de betaling uit via de online betaallink!

Online betaling via een e-maillink

Onze projectmanagers kunnen u een betaallink sturen via e-mail. Meer uitleg over dit veilige systeem vindt u hier. Door op de link te klikken, komt u op dezelfde beveiligde betaalpagina uit.

Online betalingen via onze webshop voor beëdigde vertalingen

Als u een beëdigde vertaling bestelt in onze webshop, zal er op de pagina een knop "Ga naar de betaling" staan. Door op die knop te klikken, komt u op een beveiligde betaalpagina terecht. In dit geval, wordt de link gecreëerd door onze webshop.

2018-04-19T13:28:31.6337755Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service