Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Medische technologie - een essentieel deel van moderne geneeskunde

Foto van een van onze project managers.

Laat één van onze ervaren projectmanagers u vandaag nog adviseren. Contacteer ons!

Veel van de toestellen en processen die ontwikkeld zijn in de medische technologie, worden niet alleen in dokterspraktijken en medische instellingen gebruikt, maar ook in ziekenhuizen en hospitalen. Om ervoor te zorgen dat deze hulpmiddelen en methodes overal ter wereld veilig en effectief gebruikt worden, moeten de relevante documenten vertaald worden.

Een nauwkeurige vertaling is zeer belangrijk als het gaat om medische technologie. Daarom werken wij voor uw project uitsluitend met vertalers die gespecialiseerd zijn in de geneeskunde. Natuurlijk vertalen zij ook enkel naar hun eigen moedertaal.

U kunt meer informatie over onze professionele vertalingen voor de medische technologie verkrijgen van onze deskundige projectmanagers. Zij kiezen de juiste vertaler voor uw project en vestigen daarbij de aandacht op de medische kennis die u verwacht van uw vertaler.

We sturen u graag een vrijblijvende offerte. Stuur ons uw tekst via e-mail, of we beantwoorden uw vragen ook graag telefonisch.

2017-01-03T10:59:51.6236878Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.