Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Hoe groot is vertaalbureau Snelvertaler?

Snelvertaler is in de loop der jaren indrukwekkend gegroeid. Na de start in 2000 als eenmansbedrijf is het bedrijf snel uit zijn voegen gebarsten. Momenteel telt het vertaalbureau in Nederland verschillende vestigingen, in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Nijmegen, en werken er in Nederland zo'n 52 mensen.

Er wordt niet in-house vertaald. Alle teksten worden vertaald door moedertaalsprekers over de hele wereld. Begin 2020 telde de database van ons vertaalbureau Snelvertaler meer dan 4.200 vertalers voor meer dan 150 talen. Inmiddels vertalen deze freelancers samen meer dan 274.000 woorden per dag.

In 2003 is Snelvertaler met een Duitse bedrijfsnaam Schnellübersetzer oostwaarts getrokken. Deze eerste buitenlandse expansie resulteerde in filialen in Ulm, Berlijn, Frankfurt en Keulen. Het kantoor in Keulen doet tevens dienst als coördinatiecentrum voor alle vertaalwerkzaamheden voor onze Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten. Vanaf 2004 is Snelvertaler verder uitgebreid naar België, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Finland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, overheden en ondernemingen van klein tot groot. Snelvertaler maakt geen onderscheid: wij werken met evenveel plezier voor de particulier die zijn rijbewijs of diploma wil laten vertalen als voor een grootbank die ons regelmatig van honderdduizenden woorden voorziet.

Nu Snelvertaler ook in het buitenland actief is, kunt u de onderneming ook tegenkomen onder andere namen: Schnellübersetzer, Fasttranslator, Hurtigoversætter en Snabböversättare zijn enkele voorbeelden. De onderneming heeft 7.000 klanten in 109 landen.

2019-03-26T12:15:36.5080663Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.