Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

HRM VertalingenSnelvertaler

Contacteer ons via e-mail voor een offerte!

Vertalingen op het gebied van personeelszaken/HR

Vertalingen op het gebied van personeelszaken zijn een vak apart. Voor een geslaagde vertaling van een pensioenregeling of andere verzekeringstechnische documenten moet de vertaler vertrouwd zijn met de hieraan verbonden wetteksten. Vertalers van functieprofielen of beoordelingen moeten o.a. een grondige kennis bezitten van psychologie en gedragsleer.

Zo vertalen wij voor onze klanten bijvoorbeeld: personeelsreglementen, pensioenregelingen, beoordelingsschema’s, getuigschriften, arbeidsovereenkomsten, salarisstudies, sociale jaarverslagen en rapporten van de ondernemingsraad.

Voorbeeld van een project: Vertaling van een personeelshandboek

Voor een groot ingenieursbedrijf hebben wij een personeelshandboek voor prestatiemanagement vertaald. De opdracht had een omvang van 30.000 woorden (ongeveer 100 pagina's). De hamvraag was hoe er dankzij een goede samenwerking tussen leidinggevenden en werknemers optimale resultaten konden worden behaald en wie over welke competenties moest beschikken om die gewenste resultaten ook daadwerkelijk te behalen.

Het ging over een vertaling van het Nederlands naar het Duits. Deze opdracht vergde nauwe samenwerking met de opdrachtgever om de ondernemingsspecifieke terminologie naar het Duits te kunnen overzetten. Na vijftien werkdagen kon de opdracht succesvol worden afgerond.

Ook nemen wij graag uw andere personeelsmanagement-gerelateerde vertalingen voor onze rekening. U kunt contact met ons opnemen per telefoon op het nummer 03/547 01 70, e-mail of via ons offerteformulier. Aarzel niet om ons te contacteren!

2019-12-12T08:01:24.0519814Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.