Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen naar de Chinese talen

Wij hebben jarenlange ervaring in vertalingen van en naar de Chinese talen. Elk van onze Chinese vertalers is ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Naast algemene vertalingen, bieden wij ook vertalingen aan van financiële, juridische, medische en technische teksten van en naar het Chinees. Wat de brontaal van uw document ook is - Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans of enige andere taal - wij vertalen uw tekst nauwkeurig en snel naar het Chinees.

Chinees is niet alleen 's werelds meest gesproken taal, maar ook één van de snelst ontwikkelende en groeiende talen. Azië speelt een belangrijke economische rol in het westen en daarom is er altijd grote vraag naar Chinese vertalingen. Er bestaan vele Chinese talen. Het woord “Chinees” is eigenlijk een algemene term en verwijst doorgaans naar het Standaardchinees of het Mandarijn. Toch bent u voor vertalingen naar het Chinees dat in Singapore en Hongkong wordt gesproken ook bij ons aan het juiste adres!

Onze Chinese vertalers

Onze vertalers hebben al jaren ervaring in hun vak, zijn professioneel, betrouwbaar en werken ook snel. Voor vertalingen naar het Chinees kunnen wij rekenen op ons grote netwerk van professionele vertalers in China, de Verenigde Staten, Taiwan en Singapore. Zo kunt u bij ons terecht voor vertalingen van en naar alle Chinese dialecten, perfect afgestemd op uw doelpubliek of zakenpartners waar ook ter wereld.

Elk van ons Chinese vertalers is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Vertalingen van advertenties, brochures, nieuwsbrieven of websites vertrouwen wij toe aan moedertaalsprekers van de doeltaal met de nodige ervaring op het gebied van marketing en met een zeer vlotte pen. Als u dit wenst, gaan wij ook op zoek naar een opgeleide copywriter om uw advertentie waar nodig bij te schaven. Voor officiële documenten zoals commerciële overeenkomsten en akten doen wij uitsluitend beroep op ons gespecialiseerde juridische en beëdigde vertalers.

Wij vertalen ook van het Chinees naar het Duits! Bij ons kunt u tevens terecht voor beëdigde vertalingen bestemd voor officiële doeleinden. Wij vertalen bijvoorbeeld uw geboorteakte, huwelijksakte, rijbewijs, diploma's, etc.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons of stuur ons een e-mailmet uw tekst. Onze projectmanagers bezorgen u graag meer informatie en een vrijblijvende offerte voor uw project. Wij helpen u graag!

2019-11-11T10:44:31.9599130Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.