Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Gastronomische en culinaire vertalingen

Culinaire vertalingen

Vertalingen op horecagebied. Neem contact op per e-mail en u krijgt een vrijblijvende offerte.

De horeca speelt een heel belangrijke rol binnen de toeristische sector. Om uw potentiële markt volledig te benutten, heeft u vertalingen nodig van uw teksten. Het is erg belangrijk dat die foutloos zijn. Er zijn heel wat foutieve vertalingen terug te vinden in de horeca en die laten een slechte indruk na bij de klant, waardoor die zal twijfelen aan de professionaliteit van de zaak in kwestie.

Zorg ervoor dat het u niet overkomt en schakel vertaalbureau Snelvertaler in voor uw vertalingen. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van teksten voor de gastronomie en vertalen al jaren menukaarten, recepten of beschrijvingen van culinaire specialiteiten. Stuur ons uw aanvraag en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Vaak komt er bij dat soort teksten heel wat specifieke terminologie kijken. Die moet dan op een correcte manier overgenomen worden door de vertalers. Als u voor ons vertaalbureau kiest, kiest u voor vertalers met een jarenlange ervaring die gekwalificeerd en gespecialiseerd zijn op vlak van keuken en horeca. Vertaaldienst Snelvertaler zorgt dat uw culinaire creaties ook in de vreemde taal nog verleidelijk klinken.

Wij verzorgen al vele jaren kwaliteitsvolle vertalingen voor hotels, restaurants, bars en voedingsproducenten. Zo vertalen we menukaarten, drankkaarten, recepten en nog veel meer. Vertaalbureau Snelvertaler is snel en correct. We vertalen in en naar quasi elke taal. Onze projectmanagers staan u onmiddellijk te woord , vinden de juiste vertaler voor uw teksten en beantwoorden al uw vragen. Stuur uw documenten per e-mail naar ons om gratis een vrijblijvende offerte te ontvangen.

2019-12-12T07:57:09.2505038Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.