Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Hoe garanderen wij u de beste vertaling naar het Nederlands?

Als gespecialiseerd vertaalbureau met een uitgebreid vertalersbestand, vertalen wij vanuit vrijwel elke taal naar het Nederlands.

Enkele van onze projectmanagers voor vertalingen uit de Scandinavische talen

Enkele van onze projectmanagers voor vertalingen uit de Scandinavische talen

Kenmerkend aan onze aanpak is dat we elk project individueel bekijken en per project de meest geschikte vertaler selecteren. Zo kiezen we voor een technische vertaling een technisch vertaler, voor een medische vertaling een medische vertaler, kortom, er is geen specialisatie waar we niet vertrouwd mee zijn.

Naast het exclusief inzetten van gespecialiseerde vertalers, kunnen wij indien u dat wenst ook rekening houden met de nationaliteit van de ontvanger van de tekst.

Indien u graag uw vertaling in het Belgisch Nederlands (Vlaams) wilt, dan schakelen wij een vertaler van Belgische afkomst in. Laat ons dit weten, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Voor alle vertalingen naar het Nederlands werken wij exclusief met senior vertalers die het Nederlands als moedertaal hebben en de taal van het originele document als tweede taal beheersen.

2019-11-11T10:50:46.2940622Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.