Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Frans naar het Chinees

Chinees tablet

Heeft u een vertaling Frans-Chinees nodig? Contacteer ons zo snel mogelijk!

Wij hebben een groot netwerk van vertalers ter beschikking waardoor wij vrijwel alle vakgebieden en alle taalcombinaties kunnen aanbieden, onder andere ook vertalingen van het Frans naar het Chinees.

Het woord “Chinees” is eigenlijk een algemene term en verwijst doorgaans naar het Standaardchinees of het Mandarijn. Wij werken samen met een groot aantal moedertaalsprekers van het Mandarijn die vertrouwd zijn met het onderwerp van uw tekst en de specifieke terminologie in zowel de brontaal als de doeltaal.

Grondige kennis van de taal en het onderwerp

Onze vertalers zijn moedertaalsprekers afkomstig uit China, Taiwan, Singapore, etc. Zij wonen en werken in de regio waar de doeltaal wordt gesproken. Zij denken en voelen in de doeltaal van uw document en zullen deze nauwkeurig naar het Chinees vertalen dat wordt gesproken op de locatie van uw doelpubliek.

Elk van onze Chinese vertalers is ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wij vertalen officiële zakelijke documenten, alsook medische, technische, juridische of andere gespecialiseerde teksten zoals, advertenties, brochures of websites. Ongeacht het onderwerp van uw tekst, de vertaling zal zowel inhoudelijk als taalkundig perfect zijn. Ontdek ons dienstenaanbod en neem contact op met onze ervaren projectmanagers; zij helpen u graag.

Spoedvertalingen

Als u voor ons kiest, hebt u uw vertaling altijd snel in handen. Is het echter heel dringend? Kies dan de optie spoedvertaling. Spoedvertalingen zijn tevens van een hele hoge kwaliteit omdat deze enkel door ons beste en meest ervaren vertalers worden verzorgd. Dankzij onze effectieve organisatiestructuur kunnen wij ervoor zorgen dat uw vertaling prioritair wordt afgehandeld.

Hoe wij te werk gaan

Het is heel simpel. U stuurt ons de documenten die u wilt laten vertalen per e-mail of via het offerteformulier op de pagina. U vermeldt de doeltaal en deadline. Wij analyseren uw documenten en bezorgen u een gratis en vrijblijvende offerte op basis van uw tekst, alsook de leverdatum en informatie over de omvang van het werk.

Wanneer u de offerte bevestigt, gaan wij meteen voor u aan de slag!

Hebt u nog vragen of wilt u uw project graag met ons bespreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

2019-11-11T10:43:55.8536932Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.