Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Frans naar het Vereenvoudigd Chinees

Chinese karakters zijn niet altijd Chinese karakters. Het hangt ervan af of uw tekst voor China, Singapore, Hongkong of Taiwan bestemd is. In de jaren 1950 besloot de Chinese regering dat het Chinese schrift vereenvoudigd moest worden om het analfabetisme terug te dringen. Men dacht dat de Chinese karakters te moeilijk te schrijven waren en dat het Chinese schrift minder problemen zou opleveren als de karakters gemakkelijker aan te leren waren.

Er waren twee manieren van vereenvoudiging: vereenvoudiging van hele karakters en vereenvoudiging van radicalen. Op deze manier werd een grote groep karakters vereenvoudigd. De vereenvoudigde karakters werden op school onderwezen en zijn sindsdien gangbaar. De karakters werden echter niet willekeurig vereenvoudigd. Veel van de ingevoerde vereenvoudigingen werden al eeuwen gebruikt in handschrift om sneller te kunnen schrijven.

Bent u op zoek naar een accurate vertaling van of naar het Vereenvoudigd Chinees? Indien ja, dan hebt u de perfecte partner gevonden! Wij vertalen teksten uit alle vakgebieden van en naar meer dan 150 talen. Hiertoe behoren natuurlijk ook vertalingen van het Frans naar de Chinese talen en omgekeerd.

Vertalingen van het Frans naar het Vereenvoudigd Chinees

Gekwalificeerde moedertaalsprekers van het Chinees met een uitstekende kennis van het Frans vertalen elke tekst vloeiend en foutloos naar het modern Chinees. Taalvaardigheden alleen zijn echter niet voldoende om een tekst perfect te kunnen vertalen. Daarom zijn al onze vertalers ook gespecialiseerd in één of meerdere vakgebieden. Ze zijn vertrouwd met de specifieke terminologie van de bron- en doeltaal in dat vakgebied.

Deze omvatten onder andere economie, wetenschap, technologie, geneeskunde, recht, kunst en cultuur, etc. Dankzij ons grote netwerk van vertalers vinden wij altijd de perfecte vertaler voor uw project.

Spoedvertalingen en projectbeheer

Wij werken altijd nauwkeurig en snel en leveren de vertalingen binnen de afgesproken deadline. Voor dringende vertalingen kunt u de optie spoedvertaling kiezen.

Onze ervaren vertalers leveren een perfecte vertaling - zelfs binnen een korte tijd. Stuur ons uw tekst per e-mail of vul het offerteformulier in en onze ervaren projectmanagers zullen u verder helpen. Wij bezorgen u dan een vrijblijvende offerte op maat gebaseerd op het woordaantal en moeilijkheidsgraad van uw tekst. Stuur ons uw tekst en u ontvangt de vertaling op de afgesproken datum. Simpeler kan haast niet! Neem vandaag nog contact met ons op!

2020-01-17T12:05:08.6499840Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.