Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vakgebied: finance

Woordenboek

Mail ons voor een prijsofferte.

Sinds 2001 hebben wij op het gebied van financieel vertaalwerk enorm veel ervaring opgedaan. Zeer regelmatig ontvangen wij analistenrapporten en jaarverslagen die snel naar het Engels moeten worden vertaald.

Onze specialiteit: de juiste vertaler aan het werk te zetten die vertrouwd is met het deelgebied van de financiële wereld waarop de tekst betrekking heeft en bovendien native speaker is van de doeltaal. Op die manier bespaart u tijd en kosten en kunnen wij u zo snel mogelijk een goede vertaling bezorgen.

Prijsofferte nodig?

Voor een vrijblijvende offerte kunt u de tekst per e-mail sturen. De projectmanager die de offerte verstuurt, blijft uw aanspreekpunt tot aan de levering van de vertaling. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan ook met het offerteformulier rechts op deze pagina. Uiteraard worden uw documenten strikt vertrouwelijk behandeld. Indien u dat wenst, kunnen wij u van tevoren een ondertekende vertrouwelijkheidsverklaring sturen.

Financieel vertaalbureau Snelvertaler

Wij zijn een financieel vertaalbureau, gevestigd in Antwerpen, Brussel of Gent met vertalers die gespecialiseerd zijn in financieel vertaalwerk. Wij garanderen u vertalingen in een correcte stijl en met de juiste terminologie, zodat u professioneel voor de dag komt.

Talencombinaties die we aanbieden

Bij Snelvertaler kunt u voor iedere denkbare talencombinatie terecht. Als financieel vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in de talencombinaties Nederlands - Engels, Nederlands - Frans, Nederlands - Duits, Nederlands - Spaans en vice versa. Dit zijn de talencombinaties waarvoor onze klanten in de financiële dienstverlening doorgaans een beroep op ons doen.

Subspecialisaties

Snelvertaler verzorgt regelmatig vertalingen op het gebied van accountancy, belastingadvies en beleggingen. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen voor de vertaling van teksten uit andere financiële subdomeinen. Dankzij de grote diversiteit binnen ons financieel vertalersbestand kunnen wij al uw financieel vertaalwerk uit handen nemen; van IFRS tot PSD2.

Type documenten

Woordenboek met potlood.

Wij verzorgen alle financiële vertalingen.

Als financieel vertaalbureau krijgen we regelmatig de volgende documenten ter vertaling aangeboden: financiële (bedrijfs)adviezen, persberichten, jaarverslagen, jaarrekeningen, PowerPointpresentaties, overeenkomsten, wetteksten, investeringsrapporten, beleggingsadviezen, businessplannen, offertes enz.

Referenties

Snelvertaler verzorgt vertaal- en redactiewerk voor tal van financiële instellingen waaronder banken, investeringsmaatschappijen, beleggingsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en beleggings- en belastingadviseurs. Daarnaast werken wij als financieel vertaalbureau voor de financiële afdeling van meerdere multinationals in Europa.

Meer informatie over ons financieel vertaalbureau?

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over ons financieel vertaalbureau, o.a. over onze tarieven, talencombinaties en levertermijnen. Ook vindt u hier informatie over beëdigde vertalingen en de legalisatie van vertaalde documenten.

Bel ons nog vandaag op het nummer 03/547 01 70 voor meer info of mail ons voor een vrijblijvende prijsofferte binnen het uur.

2020-01-17T13:48:37.1949010Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.