Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Het kantoor van Fasttranslator in San Francisco

Ons dienstenaanbod

Dankzij onze intern ontwikkelde cloudgebaseerde technologie kunnen wij onze diensten overal ter wereld aanbieden en met vertalers over de hele wereld samenwerken. Onze klanten halen voordeel uit dit gestroomlijnde vertaalproces. Onze databank bevat momenteel meer dan 4.200 professionele vertalers over de hele wereld. Alleen al in de Verenigde Staten hebben we meer dan 900 vertalers ter beschikking.

Wij bieden vertalingen van en naar 150 talen aan. Wilt u uw marketingcampagne op internationaal niveau uitrollen? Dan kunt u op ons rekenen! Wij garanderen dat de intentie en boodschap van uw brontekst perfect worden overgebracht.

Vertalingen voor privépersonen

Verschillende vertaalbureaus vertalen niet voor privépersonen, maar bij ons kan iedereen terecht! Wij zorgen ervoor dat u uw beëdigde vertaling binnen de afgesproken deadline ontvangt. Moet de vertaling ook gelegaliseerd worden bij de rechtbank? Geen probleem, daar zorgen wij ook voor! Wilt u graag uw geboorteakte of een ander officieel document laten vertalen? Neem er een foto van of scan het in en stuur het ons. Wij bezorgen u dan een gratis en vrijblijvende offerte.

2016-10-14T09:09:37.0549678Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.