Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van referenties

Foto van Melanie

Wij zorgen voor de vertaling van uw referenties!

Referenties vormen een belangrijk onderdeel van het sollicitatieproces. Wanneer u aan het solliciteren bent, zult u uw referenties moeten toevoegen aan uw cv. Wanneer u solliciteert voor een functie in het buitenland, moeten die referenties ook professioneel vertaald zijn.

Als de werkgever de inhoud van uw documenten niet begrijpt, is er een kleinere kans dat u de functie krijgt. Daarom moet de vertaling van uw cv, diploma's, referenties en andere bijbehorende documenten 100% accuraat zijn. Maar waar kunt u uw referenties laten vertalen?

U kunt de vertaling van uw referenties gemakkelijk bestellen via onze webshop

Gebruik onze webshop om uw referenties te laten vertalen zonder vertraging. U kunt kiezen uit meer dan 4.000 documenten en uw bestelling dan plaatsen. Zodra u de vertaling van uw referenties besteld hebt, zullen wij een vertaler aan uw project toewijzen.

Wij werken uitsluitend met professionele moedertaalsprekers die relevante ervaring hebben voor uw project. De persoon die wij uitkiezen, is vertrouwd met het onderwijssysteem in zowel het land van de doeltaal als dat van de brontaal.

Bovendien zijn de vertalingen die via onze webshop besteld worden redelijk van prijs en kunnen ze binnen een korte termijn uitgevoerd worden door onze vertalers die in verschillende tijdzones over de hele wereld wonen.

Het enige dat u hoeft te doen, is ons bellen, mailen of een gratis offerte aanvragen via ons Offerteformulier. U zult de vrijblijvende offerte binnen het uur ontvangen op werkdagen.

2020-05-06T10:49:46.2673885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.