Franse vertalingen - snel en accuraat

Bent u op zoek naar iemand die uw Nederlandse tekst perfect en snel kan vertalen naar het Frans? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze snelle en kwalitatieve service.

Wij werken samen met universitair opgeleide vertalers die moedertaalsprekers van het Frans zijn. Bijna al onze Franse vertalers wonen in Frankrijk en zijn bovendien gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden.

Wij zijn de perfecte partner voor vertalingen in alle mogelijke vakgebieden. Van sport tot politiek, oenologie tot luchtvaart. Wij hebben vertalers met jarenlange ervaring in vrijwel elk specialisatiegebied. In onze databank hebben wij juridische vertalers, medische vertalers, alsook vertalers die gespecialiseerd zijn in financiën, economie, wetenschappen, etc.

Offerte

De vertalingen die wij leveren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Stuur ons het document dat u wilt laten vertalen en wij bezorgen u een offerte op maat. U kunt ook het offerteformulier rechts op de pagina invullen of uw tekst mailen. U ontvangt snel een vrijblijvende offerte op maat van ons. Onze projectmanagers helpen u graag!

2016-09-27T14:22:22.7470200Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service