Hoogwaardige vertalingen van het Engels naar het Grieks en omgekeerd

Op zoek naar een goede vertaling van een zakelijk of persoonlijk document? Wij vertalen zelfs complexe technische teksten snel en nauwkeurig. Dankzij onze gekwalificeerde vertalers die naar hun moedertaal vertalen, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen, zelfs voor zeer gespecialiseerde vakgebieden. Wij werken samen met professionele vertalers die ook ervaring hebben in financiën, techniek, recht en biowetenschappen.

Spoedvertalingen

Hebt u heel snel een vertaling nodig? Geen probleem! Zelfs orders met strakke deadlines worden professioneel en efficiënt afgehandeld. Alle vertalingen zijn van een consistente kwaliteit, zelfs als ze snel worden verzorgd. Onze talloze tevreden klanten kunnen dit bevestigen.

Onze vakgebieden

Wij zijn een professioneel vertaalbureau met ervaren en betrouwbare medewerkers en een groot netwerk van vertalers over de hele wereld. Wij bieden vertalingen in verschillende vakgebieden aan. De meest gevraagde specialismen zijn geneeskunde, recht en techniek. Ongeacht of u een handleiding van een medisch apparaat of uw volledige website wilt laten vertalen - wij kiezen altijd de beste vertaler voor uw project

Hebt u een vertaling van uw Griekse geboorteakte nodig? Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde vertalingen van en naar het Grieks van officiële documenten zoals geboorteakten, huwelijksakten, diploma's, rijbewijzen, etc.

Onze klanten

Onze klanten bestaan uit privépersonen, kleine of middelgrote ondernemingen en internationale bedrijven. Wij vertalen voor alle sectoren en voor verschillende platforms. Wilt u een zakelijke brief, een kortverhaal, universiteitsdiploma of handleiding laten vertalen? Wij vinden de beste vertaler voor u! Wij vertalen zelfs blogposts en nieuwsartikels.

Voor ons komt klanttevredenheid op de eerste plaats. Gebruik het offerteformulier en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte! We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail.

2016-10-06T09:19:20.2737658Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.