Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van het Engels naar het Vereenvoudigd Chinees

Het Chinees is ongetwijfeld één de moeilijkste talen ter wereld, deels door de uitspraak, maar grotendeels door het schrift. Er zijn zoveel karakters dat men deze gemakkelijk door elkaar haalt. Daarom kan een niet-professionele vertaling fouten bevatten die een invloed hebben op de inhoud van het document.

Vertrouw uw vertalingen van het Engels naar het Vereenvoudigd Chinees aan ons toe, wij garanderen een snelle en perfecte service! Onze vertalers zijn bekend met de unieke kenmerken van de taal en zorgen ervoor dat uw tekst gemakkelijk kan worden begrepen in de doeltaal.

Wij vertalen ook van het Vereenvoudigd Chinees naar het Engels (en andere talen). Hebt u een belangrijk document zoals een geboorteakte, rijbewijs of diploma dat voor officiële doeleinden beëdigd moet worden vertaald? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Ongelofelijk snel en professioneel

Een tablet in het Oud Chinees.

Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

Het Vereenvoudigd Chinees is ontstaan uit de gedachte dat de traditionele Chinese karakters te moeilijk te schrijven waren en dat het Chinese schrift minder problemen zou opleveren als de karakters gemakkelijker aan te leren zouden zijn. Toch lijken deze karakters voor de meeste buitenlanders allemaal op elkaar. Onze vertalers die moedertaalsprekers van de doeltaal zijn, zijn echter volledig vertrouwd met de taal. Zij hebben ook ervaring in verschillende vakgebieden zoals geneeskunde, economie, recht, technologie, software en marketing.

Hebt u dringend een vertaling nodig? Kies dan de optie spoedvertaling.

Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek om onze diensten te bespreken? Bel onze projectmanagers dan op.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Als u belangrijke documenten laat vertalen naar het Vereenvoudigd Chinees zullen niet alleen uw klanten en zakelijke partners in China u dankbaar zijn, maar ook deze in Taiwan en Hongkong. Voor we met de vertaling starten, analyseren onze projectmanagers de moeilijkheidsgraad en omvang van uw tekst. Daarna gaan ze op zoek naar de perfecte vertaler voor uw project. Tijdens deze stap is het belangrijk om rekening te houden met het onderwerp van de tekst.

Wij vertalen uw teksten naar vrijwel elke taal. Ontdek wat wij voor u kunnen doen. Vraag ons om een vrijblijvende offerte! We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2019-11-11T10:35:38.1829525Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.