Vertalingen van zakelijke documenten van het Engels naar het Koreaans en omgekeerd

Claudia werkt elke dag samen met onze Koreaanse vertalers.

Heeft u een vertaling Engels-Koreaans nodig? Aarzel dan niet om een van onze projectmanagers te contacteren!

Hebt u dringend een vertaling van het Engels naar het Koreaans nodig? Zoals onze naam al aangeeft, bezorgen wij uw vertaling snel en zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit waarvoor wij bekendstaan.

U kunt op ons rekenen voor perfecte professionele vertalingen, omdat wij uitsluitend samenwerken met moedertaalsprekers van de doeltaal. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw vertaling in goede handen is. Ook vertalingen van het Engels naar het Koreaans en omgekeerd. Wij werken samen met Engelse moedertaalsprekers die het Koreaans zeer goed beheersen.

Wij bezorgen uw vertaling als Word- en PDF-bestand, zo hoeft u geen speciale lettertypen te downloaden. De vertaling kan onmiddellijk gebruikt worden.

Vertalingen in vrijwel elk vakgebied - snel en nauwkeurig

Binnen ons grote netwerk van vertalers hebben wij specialisten in vrijwel elk vakgebied. Deze vakgebieden omvatten:

 • Computerwetenschappen en telecommunicatie
 • Automobielindustrie
 • Kunst en cultuur
 • Marketing en Public Relations
 • Geneeskunde en farmacie
 • Recht
 • Software en internet
 • Technologie en industrie
 • Toerisme
 • Economie en handel
 • Wetenschap

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als uw vakgebied hier niet wordt genoemd. Wij hebben een groot netwerk van Koreaanse vertalers en kiezen altijd de juiste vertaler voor elk project. Ook voor zeer dringende vertalingen kunt u bij ons terecht!

Afbeelding met de naam van de Koreaanse taal.

Twee namen voor het Koreaans, Hangugeo en Chosŏnmal, verticaal geschreven in het Hangul (het primaire schrift in Korea)

Snel en simpel

Wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Simpeler kan haast niet! Vul het offerteformulier in of stuur ons uw tekst per e-mail. U kunt ervan op aan dat uw persoonsgegevens en documenten strikt vertrouwelijk worden behandeld. Gegevensbescherming is één van onze topprioriteiten. Wij gebruiken de informatie die u verstrekt uitsluitend om een offerte op te stellen. Indien u onze offerte niet aanvaardt, worden uw gegevens en documenten onmiddellijk verwijderd.

Spoedvertalingen van en naar het Koreaans

Ook voor dringende vertalingen naar het Koreaans bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag gewoon de optie spoedvertaling aan! Wij garanderen u de beste kwaliteitsvertalingen en korte levertijden. Wij analyseren uw tekst en bezorgen u dan een vrijblijvende offerte. Deze bevat de prijs, leverdatum, omvang van uw verzoek en de contactgegevens van uw projectmanager.

Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij kijken uit naar uw telefoontje!

2016-09-26T14:28:11.3385890Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.