Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Nauwkeurige vertalingen van het Engels naar het Belgisch-Frans

Snelvertaler Vertaaldiensten

Wij kijken er alvast naar uit u verder te helpen! Stuur ons uw tekst en ontvang een gratis offerte.

Bij ons kunt u terecht voor nauwkeurige vertalingen van het Engels naar het Belgisch-Frans. Ons team is uitermate gemotiveerd en hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit en een goed contact met de klant. Wij verzorgen vertalingen in meer dan 150 verschillende talen. Neem vandaag nog contact met ons op per telefoon of e-mail. U kunt ook het offerteformulier rechts op de pagina invullen. Wij kijken er alvast naar uit u verder te helpen!

Snel en professioneel

Hebt u een vertaling van een Engelse handleiding of productbeschrijving nodig voor uw doelpubliek in Wallonië? Of wilt u uw website in een extra taal aanbieden? Dan zijn wij de juiste partner voor u! Welk document u ook wilt laten vertalen, het eindresultaat moet goed zijn. Spelfouten, taalfouten, letterlijk vertaalde zinnen of foutief vertaalde vaktermen komen het imago van uw bedrijf zeker niet ten goede. Een foutief vertaalde handleiding kan voor ontevreden klanten zorgen of zelfs tot ernstige problemen leiden. Daarom is het belangrijk om met het juiste vertaalbureau in zee te gaan. Een vertaalbureau dat kwaliteit vooropstelt. Wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal, zo kunnen wij u altijd accurate vertalingen garanderen. Dit wil zeggen dat onze Belgisch-Franse vertalers zijn opgegroeid in deze taal en ook vertrouwd zijn met alle bijzonderheden van de taal. Onze vertalers zijn ook in verschillende vakgebieden gespecialiseerd. Zo vinden wij altijd de perfecte vertaler voor elk project! Stuur ons uw tekst per e-mail of vul het offerteformulier rechts op de pagina in.

Onze specialismen

Vertaalbureau Snelvertaler heeft talloze jaren ervaring binnen verschillende sectoren en domeinen. Wij verzorgen vertalingen op het gebied van geneeskunde, toerisme, recht, marketing, etc. Naast vertalingen bieden wij nog andere diensten aan zoals terminologiebeheer, taaltechnologie en spoedvertalingen.

Wij vertalen ook vaak vertrouwelijke documenten. Er moet discreet worden omgegaan met gevoelige informatie over zakelijke relaties. Wij hechten net zoveel waarde aan uw privacy als u! Onze vertalers zijn contractueel tot geheimhouding verplicht. Zo bent u verzekerd van een vertrouwelijke afhandeling. Geheimhoudingsverklaringen, die vooraf werden ondertekend, zijn beschikbaar op verzoek.

Wij beantwoorden al uw vragen!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze projectmanagers! Hebt u vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag! U kunt ook een gratis offerte per e-mail aanvragen. Rechts op deze pagina vindt u ons offerteformulier. Voer de gewenste talencombinatie, uw contactgegevens en de leveringsdatum in en voeg daarna het bestand toe. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een offerte. Onze klantgerichte aanpak en flexibiliteit zullen u zeker kunnen overtuigen. Wij kijken er alvast naar uit u verder te helpen!

2019-11-18T11:25:35.8923907Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.