Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Accurate vertalingen van het Nederlands naar het Farsi en omgekeerd

Bent u op zoek naar een vertaler die uw document van het Nederlands naar het Farsi kan vertalen? Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal, werken snel, nauwkeurig en volgens uw eisen of wensen. Wij zijn de perfecte partner voor vertalingen van het Nederlands naar het Farsi en omgekeerd, alsook talloze andere talen.

Snel en discreet

Veel van onze klanten benaderen ons met vertrouwelijke documenten of teksten die nog niet gepubliceerd zijn. Daarom gebruiken wij de laatste nieuwe software om alle gegevens en informatie die wij ontvangen te beschermen. Elke vertaler die met ons samenwerkt, heeft ook een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. U kunt ervan op aan dat uw documenten bij ons in veilige handen zijn.

Naast gewone vertalingen kunt u bij ons ook terecht voor spoedvertalingen. Voor grootschalige en zeer dringende projecten stellen wij een team van onze meest ervaren vertalers samen. Zo wordt uw vertaling binnen de gewenste tijd opgeleverd. Neem contact met ons op voor informatie over onze spoedtarieven.

Professionele vertalers gespecialiseerd in verschillende vakgebieden

Wat het onderwerp of vakgebied van uw tekst ook is, wij vinden de juiste vertaler voor u! Wij werken uitsluitend samen met vertalers die moedertaalsprekers van de doeltaal zijn, een taalopleiding hebben genoten en gespecialiseerd zijn in minstens één vakgebied. Hebt u juridische teksten die van het Nederlands naar het Farsi moeten worden vertaald? Dan gaan wij op zoek naar een vertaler die is opgegroeid met het Farsi, het Nederlands uitstekend beheerst en gespecialiseerd is in recht.

Onze vertalers hebben de vereiste kwalificaties en leveren niet alleen een taalkundig correcte vertaling op, maar zorgen er tevens voor dat de juiste terminologie wordt gebruikt en dat de vertaling is afgestemd op het doelpubliek.

Ook voor beëdigde (en gelegaliseerde) vertalingen kunt u bij ons terecht. Hebt u een geboorteakte, huwelijksakte of diploma dat van het Farsi naar het Nederlands moet worden vertaald? Geen probleem! Documenten bestemd voor overheden en officiële instanties moeten meestal beëdigd worden vertaald.

Stuur ons uw tekst per e-mail of vul het offerteformulier rechts op de pagina in. Wij bezorgen u dan een vrijblijvende en gratis offerte. Indien u een geboorteakte of diploma wilt laten vertalen, kunt u ons gewoon een scan of foto van het document sturen.

Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op!

2019-11-18T11:20:37.9185963Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.