Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Dari in alle vakgebieden

Foto van Norman

Neem contact met ons op: bel ons of stuur ons een e-mai. Wij helpen u graag!

Dari is een variëteit van het Perzisch dat hoofdzakelijk gesproken wordt in Afghanistan. Het wordt ook Dari-Perzisch of Oostelijk Perzisch genoemd. Dari is samen met het Pashto een officiële taal van Afghanistan. Ongeveer vijf miljoen inwoners spreker Dari als moedertaal. Het functioneert tevens als lingua franca tussen etnische, religieuze, linguïstische en nationale groepen. Dari wordt ook gesproken in bepaalde delen van Pakistan en Iran. Het Dari zoals het vandaag in Afghanistan wordt gesproken verschilt onder meer van het Iraans of Westelijk Perzisch, doordat de taal in Afghanistan in een puurdere vorm is gebleven. Dit verschil kwam pas in de late 18e eeuw, omdat Iran meer contact had met Turkse volkeren en dit contact een invloed had op de taal. Deze invloed was er niet zo erg op Afghanistan en daardoor heeft het Perzisch daar meer de originele vorm behouden. Het accent verschilt hierdoor ook. Een professionele vertaler is vertrouwd met deze verschillen en houdt hier ook rekening mee tijdens het vertalen. Bent u op zoek naar een kwalitatieve vertaling van of naar het Dari? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ons vertaalbureau werkt uitsluitend samen met opgeleide moedertaalsprekers die uw documenten snel en nauwkeurig vertalen. Elke vertaling die u van ons ontvangt, is gegarandeerd een accurate vertaling. Ontdek het zelf. Neem telefonisch contact op met onze ervaren projectmanagers of stuur hen een e-mail.

Vertalingen van het Nederlands naar het Dari in alle vakgebieden

Hebt u een vertaling van uw zakelijke of persoonlijke documenten van het Nederlands naar het Dari nodig voor uw zakenpartners of contactpersonen in Afghanistan? Bij ons kunt u ook terecht voor andere onbekendere talen, zoals het Urdu. Bel ons of stuur ons een e-mail en wij zoeken de beste vertaler voor uw project. Wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal. Uw vertaling naar het Dari wordt door een vertaler verzorgd die is opgegroeid met het Dari en tevens een uitstekende kennis van de brontaal heeft. Goede taalvaardigheden zijn echter niet voldoende om een document uitstekend te kunnen vertalen. De vertaler moet namelijk ook gespecialiseerde kennis hebben over het onderwerp of thema. Wij hebben een goede oplossing voor dit probleem: al onze vertalers zijn gespecialiseerd in één of meerdere vakgebieden. Zij zijn vertrouwd met het onderwerp en het vakjargon. Daarom kunnen wij u professionele vertalingen naar het Dari aanbieden van documenten op het gebied van economie, wetenschap, technologie, geneeskunde, kunst en cultuur, alsook juridische stukken, computerhandleidingen en SEO-artikels. Hoe uw tekst er ook uitziet, wij zorgen ervoor dat de inhoud correct wordt overgebracht en dat de vertaling vrij is van fouten en vlot leest. Bel ons vandaag nog op. We kijken uit naar uw telefoontje!

Hoe plaatst u een order?

Stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen via e-mail of gebruik het offerteformulier. Vermeld, indien nodig, ook speciale wensen. Onze projectmanagers analyseren uw tekst en bezorgen u een offerte gebaseerd op het woordenaantal en de moeilijkheidsgraad. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan onze vertalers voor u aan de slag. Wij werken snel en nauwkeurig en zorgen ervoor dat de vertaling binnen de gewenste levertijd wordt opgeleverd. Hebt u dringend een vertaling nodig? Kies dan de optie spoedvertaling Onze ervaren medewerkers leveren altijd excellente kwaliteit, zelfs als de deadline strak is.

2019-11-11T10:50:00.3394672Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.