Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Accurate vertalingen van het Engels naar het Tsjechisch

Snelvertaler Vertaaldiensten

Wij kijken er alvast naar uit u verder te helpen met uw vertaling van of naar het Tsjechisch! Stuur ons uw tekst en ontvang een gratis offerte.

Er zijn ongeveer twaalf miljoen sprekers van het Tsjechisch. Het wordt voornamelijk gesproken in de Tsjechische Republiek aangezien het daar de officiële taal is. Veel mensen in de aangrenzende landen zoals Slowakije spreken echter ook Tsjechisch. Als lid van de Europese Unie onderhoudt Tsjechië nauwe betrekkingen met West-Europese landen op het gebied van economie, cultuur, wetenschap en toerisme. Terwijl Engels in de meeste West- en Noord-Europese landen doorgaans de gemeenschappelijke internationale taal is, wordt er niet vaak Engels gesproken in de Tsjechische Republiek. Daarom kan het handig zijn om uw Engelse documenten voor uw Tsjechische zakenpartners naar het Tsjechisch te laten vertalen. U kunt ervan op aan dat de vertaling van uw documenten bij ons in goede handen is, aangezien wij enkel met opgeleide moedertaalsprekers samenwerken. Bel onze ervaren projectmanagers voor een snelle en accurate vertaling. Wij helpen u graag!

Nauwkeurige vertalingen van alle documenten en teksten

Wilt u slechts één document of tientallen documenten naar het Tsjechisch laten vertalen? Geen probleem! Wij vinden altijd de beste oplossing en de meest geschikte vertaler voor u. U kunt ons uw documenten rechtstreeks via het offerteformulier of via e-mail sturen. Onze ervaren projectmanagers zullen uw documenten analyseren en u een offerte bezorgen. Bij akkoord gaan zij op zoek naar een vertaler met relevante ervaring. Wilt u een breder publiek aanspreken en uw Engelse website ook naar het Tsjechisch laten vertalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een goede vertaling geeft de inhoud van de brontekst nauwkeurig weer en leest net zo vlot als het origineel. Neem contact met ons op om uw vertaalproject te bespreken. We kijken uit naar uw telefoontje!

Technische vertalingen voor verschillende sectoren en vakgebieden

Onze ervaren technische vertalers vertalen gespecialiseerde technische documenten en teksten op het gebied van economie, wetenschap, geneeskunde, cultuur, toerisme en technologie. Onze technische vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal, beheersen ook de brontaal uitstekend en hebben relevante technische kennis. Zij zijn vertrouwd met het specifieke vakjargon en vertalen uw teksten nauwkeurig en snel. Zo kunnen wij u vertalingen van het Engels naar het Tsjechisch van de hoogste kwaliteit garanderen. Bovendien worden alle vertalingen ook intern gecontroleerd. Al onze klanten kunnen rekenen op foutloze vertalingen van het Engels naar het Tsjechisch, alsook de andere talen die wij aanbieden. Voor zeer dringende vertalingen kiest u de optie spoedvertaling. Alle documenten worden uiterst vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden tevens in hoge mate beschermd. Ontdek zelf wat wij voor u kunnen doen. Stuur ons uw tekst per e-mail of gebruik het offerteformulier rechts op de pagina en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

2019-11-11T10:46:46.1910543Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.