Kwaliteitsvolle vertalingen van het Nederlands naar het Kroatisch

Wij leveren vertalingen van het Nederlands naar het Kroatisch aan alle soorten bedrijven en individuen - zelfs als de doorlooptijd erg kort is. Wat de omvang van uw project ook is, wij vinden de juiste vertaler voor u!

Wij leveren vertalingen in verschillende vakgebieden, waaronder de automobielindustrie, recht, wetenschap en financiën. Wij hechten zeer veel waarde aan vertrouwelijkheid. Uw documenten en gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij delen nooit informatie met derden en zullen nooit teksten van klanten publiceren.

Woordtelling en tarieven

Onze ervaren projectmanagers analyseren uw tekst en stellen vervolgens een offerte op. Deze offerte is onder andere gebaseerd op het woordenaantal en de moeilijkheidsgraad van uw tekst. Als uw tekst veel herhalingen bevat, kunt u een korting krijgen. Nieuwe klanten ontvangen tevens een korting. Hebt u vragen over onze tarieven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bel ons of stuur ons een e-mail.

Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde vertalingen voor officiële doeleinden. Wij vertalen bijvoorbeeld uw geboorteakte, huwelijksakte, rijbewijs, diploma's, etc. naar vrijwel alle talen. Een beëdigde (en gelegaliseerde) vertaling wordt vaak gevraagd door de overheid of het stadsbestuur.

Vertaalproces

Mail ons uw documenten onder opgave van de gewenste leverdatum. Wij bezorgen u dan een gratis en vrijblijvende offerte. Indien u de offerte aanvaardt, gaan wij aan de slag met uw documenten. Vervolgens hebt u de mogelijkheid om uw tekst te laten bijwerken. Voordat wij u de vertaling sturen, wordt deze aan een grondige eindcontrole onderworpen.

Neem nu contact op met onze projectmanagers!

2016-09-30T12:52:57.7361781Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.