Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Nederlands naar het Chinees voor Singapore door professionele vertalers

Letterlijke woord-voor-woordvertalingen zijn onaanvaardbaar. Iedereen met een beetje talenkennis weet dat machinevertalingen vrijwel nooit een goed resultaat opleveren. Vertalen is en blijft mensenwerk.

Wij zijn een vertaalbureau met jarenlange ervaring. Kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid zijn uitermate belangrijk voor ons. Daarom werken wij enkel samen met moedertaalsprekers die een vertaalopleiding hebben genoten. Wij bieden meer talen aan dan de gebruikelijke standaardtalen zoals Nederlands, Engels, Frans en Duits. Dankzij ons grote netwerk van vertalers over de hele wereld kunnen wij u ook vertalingen van en naar het Lets, Maltees, Hebreeuws, Koreaans en Chinees (ook voor de Singaporese markt) aanbieden.

We hebben een team van experts die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden.

Snel en discreet

Hebt u een spoedvertaling nodig of wilt u een heel groot project laten vertalen? Onze professionele vertalers kunnen u met elk verzoek helpen. U bent verzekerd van een vertrouwelijke afhandeling, want onze vertalers zijn contractueel tot geheimhouding verplicht. Geheimhoudingsverklaringen, die vooraf werden ondertekend zijn beschikbaar op verzoek.

Wij verzorgen vaak vertrouwelijke beëdigde vertalingen van officiële dossiers en documenten uit Singapore naar het Nederlands (en andere talen). Deze omvatten onder andere geboorteakten, huwelijksakten, rijbewijzen en diploma's.

Ervaren moedertaalsprekers garanderen de beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend samen met vertalers die moedertaalsprekers van de doeltaal zijn en een vertaalopleiding hebben genoten. Zij vertalen uw teksten accuraat en snel van het Nederlands naar het Chinees. Bij het vertalen houden zij rekening met alle taalkundige en culturele aspecten. Zij kennen de Singaporese markt en weten de juiste toon te zetten voor uw klanten en zakenpartners in het doelland. Zo kunnen wij u altijd de hoge kwaliteit garanderen waarvoor wij bekend staan.

Uw vertaling is bij ons in goede handen. Stuur ons een e-mail met uw documenten en de gewenste talencombinatie of gebruik het offerteformulier. Wij bezorgen u dan een vrijblijvende offerte op basis van het woordenaantal en de moeilijkheidsgraad van uw tekst. Onze projectmanagers beantwoorden al uw vragen graag. Zij kiezen de perfecte vertaler voor uw project en staan u van begin tot eind bij. Bel ons op! We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2019-11-11T10:37:47.2984780Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.