Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Engels naar het Catalaans

Projectmanager Marijke

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op

In de Scandinavische landen, België, Nederland en Duitsland spreekt de bevolking goed Engels. Dat is echter niet het geval in alle Europese landen. In Spanje spreekt het merendeel van de bevolking geen Engels. De Catalaanse taal wordt er wel heel vaak gesproken.

Het is de officiële taal in Catalonië, Valencia, Andorra en op de Balearen. Het wordt ook gesproken op Sardinië in Alghero (Italië) en in Noord-Catalonië (Frankrijk). Hierdoor is er veel vraag naar vertalingen van het Engels naar het Catalaans en omgekeerd.

Wij bieden snelle en professionele vertalingen van het Engels naar het Catalaans en van het Catalaans naar het Engels. Onze vertalers hebben relevante kennis van specifieke vakgebieden en ze hebben ook allemaal een taalopleiding genoten. Zo kunnen we de perfecte vertaler voor elk vertaalproject vinden.

Vertalingen van het Engels naar het Catalaans

Naast hun technische vaardigheden en linguïstische kwalificaties hebben onze vertalers ook ervaring in verschillende vakgebieden zoals economie, human resources, technologie, cultuur, wetenschap, geneeskunde, etc. Het verkeerd begrijpen of interpreteren van vakjargon of sectorspecifieke termen kan vaak problemen opleveren. Als u voor ons kiest, kunt u erop rekenen dat uw teksten perfect en snel worden vertaald.

Wij vertalen ook van het Catalaans naar het Engels en nog honderden andere talen. Hebt u een geboorteakte, huwelijksakte of ander officieel document dat naar het Engels moet worden vertaald? Wij verzorgen ook vaak beëdigde vertalingen van dit soort documenten.

Snelle vertalingen tegen eerlijke prijzen

Wij garanderen nauwkeurige vertalingen tegen competitieve prijzen, verzorgd door professionele vertalers die naar hun moedertaal vertalen. U kunt bij ons ook terecht voor spoedvertalingen. U bent voor alle mogelijke documenten bij ons aan het juiste adres: handleidingen, individuele teksten, zakelijke correspondentie, officiële stukken, boeken, de website van uw bedrijf of onderzoeksrapporten. Onze projectmanagers bekijken uw documenten en vinden snel de juiste vertaler voor uw project.

Stuur ons gewoon uw documenten per e-mail of via het offerteformulier en u ontvangt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte van ons. We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2019-11-11T10:34:52.9293370Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.