Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Nederlands naar het Kantonees door professionele vertalers!

Wij helpen u met elke taal.

Vertalingen naar of van het Kantonees nodig? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Het Kantonees is een Chinees dialect dat in verschillende gebieden in China wordt gesproken. Het Kantonees dat men meestal bedoelt, is het Hongkong-Kantonees of het Standaardkantonees (ook wel Guangzhouhua genoemd) dat het bekendste en ook meest gebruikte Kantonese dialect is. Kantonees wordt gesproken in Guangxi, Wuzhou en administratieve regio's met een bijzondere status zoals Hongkong en Macao.

Wilt u uw zakelijke relaties met uw partners in deze regio's uitbouwen of contacten leggen in de talloze wetenschappelijke gemeenschappen? Dan hebt u een vertaalbureau nodig dat uitstekende vertalingen van het Nederlands naar het Kantonees en omgekeerd aanbiedt. Snelvertaler is dat bureau!

Wij werken samen met vertalers die gespecialiseerd zijn in vrijwel alle vakgebieden

Onze vertalers zijn opgeleide en ervaren moedertaalsprekers van de doeltaal. Zij zullen uw documenten snel en feilloos van het Nederlands naar het Kantonees vertalen. Wij hebben een groot netwerk van vertalers die ervaring hebben in de meest diverse vakgebieden. Deze omvatten onder andere:

Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid. Bij ons kunt u terecht voor zeer grote projecten zoals vertalingen van volledige websites of boeken, maar ook voor beëdigde vertalingen van het Kantonees naar het Nederlands van officiële documenten zoals geboorteakten of diploma's.

Vertrouwelijkheid en kwaliteit zijn onze topprioriteiten

Alle projecten en gegevens worden vertrouwelijk behandeld bij Snelvertaler. Ook zeer vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen.

Spreek met een van onze projectmanagers en ontdek hoe wij de zakelijke relaties met uw Kantonese partners kunnen vergemakkelijken en ondersteunen. Mail ons uw tekst of bel ons op en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

2019-11-11T10:43:08.2211686Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.