Vertalingen van het Nederlands naar het Bosnisch

De Bosnische taal is een Zuid-Slavische taal die behoort tot de Indo-Europese taalfamilie. Het is één van de officieel erkende talen in Bosnië en Herzegovina, Montenegro en regionaal in Kosovo. Aangezien er grote gelijkenissen zijn tussen het Bosnisch en het Servisch en Kroatisch, kunnen moedertaalsprekers van het Bosnisch documenten in deze talen ook gemakkelijk lezen.

In Bosnië en andere landen waar Bosnisch wordt gesproken, stellen mensen het erg op prijs dat belangrijke buitenlandse documenten en teksten naar hun moedertaal worden vertaald. Wij brengen u in contact met vertalers die naar hun moedertaal vertalen en zo garanderen dat uw Nederlandse teksten perfect naar het Bosnisch worden vertaald.

Snel beslissingen kunnen maken komt de communicatie ten goede

Vertalers zijn onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat ondernemers van over de hele wereld vlot met elkaar kunnen communiceren in deze geglobaliseerde zakenwereld. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor vertalingen naar de vaak gesproken “wereldtalen” die u en uw team misschien wel al beheersen, maar ook naar minder frequent gesproken talen. Het Bosnisch behoort bijvoorbeeld tot deze talen.

Wij vertalen ook van het Bosnisch naar het Nederlands. Wij krijgen vaak vraag naar beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals geboorteakten, huwelijksakten, rijbewijzen, etc.

Onze projectmanagers maken deel uit van uw team

Om ervoor te zorgen dat elke vertaling van het Nederlands naar het Bosnisch perfect is en op tijd wordt geleverd, bereiden onze projectmanagers alle vertalingen voor en zorgen zij tevens ook voor de eindcontrole. Voor complexe formats zoals FrameMaker, XML/HTML, InDesign, etc. kunt u beroep doen op onze taaltechnologen. Onze projectmanagers zijn altijd beschikbaar indien u vragen hebt over vertalingen, beëdiging, legalisatie, etc. Ook voor bijzondere eisen en wensen kunt u bij ons terecht. Onze professionele, opgeleide taalspecialisten hebben jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden.

Hoewel wij ook vaak spoedvertalingen verzorgen, doet de snelheid geen afbreuk aan de linguïstische, tekstuele, technische of inhoudelijke kwaliteit van de vertaling. Accuraatheid is een topprioriteit voor onze vertalers en projectmanagers.

Ontdek hoe kwaliteitsvolle vertalingen uw communicatieprocessen kunnen vergemakkelijken. Stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen per e-mail of gebruik het offerteformulier rechts op de pagina. Onze projectmanagers bezorgen u dan snel een vrijblijvende offerte.

2016-09-29T13:58:42.3467950Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.