Vertalingen van het Nederlands naar het Baskisch

Als u zakelijke of persoonlijke contacten heeft met inwoners van het Baskenland weet u ook wel hoe weinig mensen daar Nederlands of Engels spreken. In de omringende landen van het Baskenland wordt er het vaakst Frans of Spaans gesproken.

De Baskische vlag

Heeft u een vertaling nodig van of naar het Baskisch? Contacteer ons en een van onze projectmanagers helpt u graag verder!

Waarom doet u niet eens iets extra voor uw zakenpartners in het Baskenland? Laat uw zakelijke documenten en correspondentie naar hun moedertaal vertalen. Zo toont u hen dat u hun tradities en cultuur respecteert. Wij zien onszelf als een bemiddelaar tussen internationale contacten die wereldwijde samenwerking stimuleert met feilloze vertalingen.

Wij bieden ook vertalingen aan naar de minder frequent gesproken talen, zoals het Baskisch, om uw communicatie met zakenpartners en klanten te vlotter te doen verlopen.

Kwaliteitsvolle vertalingen wekken vertrouwen op

Kwaliteitsvolle vertalingen geven uw partners, klanten en andere contactpersonen vertrouwen in u en uw bedrijf. Dit is zeker het geval voor grootschalige of ingewikkelde publicaties, wetenschappelijke verhandelingen en gespecialiseerde teksten. Een goede vertaling zorgt voor een betere communicatie. Een perfecte vertaling van het Nederlands naar het Baskisch of andere talen zorgt ervoor dat uw zakelijke voorstellen goed worden begrepen en brengt u snel naar de volgende stap van uw ondernemingsplannen.

Om te garanderen dat elke vertaling perfect overeenstemt met de eisen van de doeltaal, alsook onze strike interne eisen, worden alle vertalingen nog eens grondig gecontroleerd door onze ervaren projectmanagers.

Moedertaalsprekers met specialistische kennis

Bij ons kunt u terecht voor nauwkeurige vertalingen van al uw teksten, documenten en artikels. Onze vertalers hebben een taalopleiding genoten, vertalen naar hun moedertaal en hebben tevens specialistische kennis. Geneeskunde, tandheelkunde, economie, wetenschap zijn slechts enkele van de vakgebieden die wij aanbieden.

Dankzij onze ervaren projectmanagers kunnen wij altijd een consistente kwaliteit garanderen. Wilt u uw zakelijke communicatie naar een hoger internationaal niveau brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze interne terminologen zijn verantwoordelijk voor het terminologiebeheer.Zo kunt u ervan op aan dat al uw documenten consistent worden vertaald.

Wij vertalen ook van het Baskisch naar het Nederlands en andere talen en verzorgen tevens beëdigde vertalingen, bijvoorbeeld van geboorteakten, huwelijksakten, diploma's, etc.

Stuur ons uw documenten per e-mail of via het offerteformulier en u ontvangt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte van ons.

2017-01-04T09:22:36.2931533Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.