Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Nederlands naar het Azeri

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat uw documenten snel en nauwkeurig van het Nederlands naar het Azeri, de Azerbeidzjaanse taal, kan vertalen? Of hebt u een vertaling van het Azeri naar het Nederlands nodig? Wij helpen u graag met vertalingen in elk vakgebied.

Onze ervaren projectmanagers werken samen met taalspecialisten die naar hun moedertaal vertalen en kunnen zo de beste kwaliteit garanderen. Een persbericht, handleiding, bijsluiter, marketingdocument of wetenschappelijke studie, wij vertalen documenten binnen alle vakgebieden naar het Azeri - nauwkeurig en tegen een faire prijs. Wij kiezen altijd de juiste vertaler die ervaring heeft in uw vakgebied of sector. Zelfs voor grotere projecten, zoals boekvertalingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertalingen van het Nederlands naar het Azeri en van het Azeri naar het Nederlands

Sinds Azerbeidzjan onafhankelijk werd van de Sovjet-Unie komt het land alsmaar vaker in de media. Dankzij zijn snel groeiende economie en grootschalige olie-industrie is Azerbeidzjan op internationaal vlak zeer relevant geworden.

Als u met uw zakenpartners of klanten in het Azerbeidzjaans communiceert, moet deze communicatie vlot verlopen. Foutloze vertalingen zijn hiervoor een must! Bij ons kunt u terecht voor accurate vertalingen van het Nederlands naar het Azeri of van het Azeri naar het Nederlands.

Miljoenen mensen spreken Azeri

Azerbeidzjaans of Azeri kan anders worden geclassificeerd afhankelijk van de bron. Azeri is de officiële taal van Azerbeidzjan en behoort tot de Turkse talen. Binnen de Turkse talen behoort het Azerbeidzjaans samen met het Turks, het Gagaoezisch en het Turkmeens tot de Ogoezische talen.

Azeri wordt niet alleen in Azerbeidzjan gesproken, maar ook nog door een groot aantal mensen in het aangrenzende Iraans Azerbeidzjan en kleinere minderheden in Georgië en het verre oosten van Turkije. Er zijn naar schatting 25 miljoen mensen die Azeri spreken. Onze vertalers houden op verzoek ook rekening met regionale verschillen en dialecten.

Uw teksten worden nauwkeurig en tegen een faire prijs vertaald. Gebruik het offerteformulier rechts om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of stuur ons uw verzoek per e-mail. Wij kijken ernaar uit u verder te helpen met uw vertalingen van het Nederlands naar het Azeri of van het Azeri naar het Nederlands.

2019-11-11T10:30:17.3493620Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.