Perfecte vertalingen van het Nederlands naar het Albanees

Berat

Heeft u vragen over een vertaling van of naar het Albaans? Neem dan contact met ons op!

Hebt u een Nederlands document dat naar het Albanees moet worden vertaald? Neem contact met ons op! Een persbericht, handleiding, bijsluiter, marketingdocument of wetenschappelijke studie, wij vertalen documenten binnen alle vakgebieden naar het Albanees - nauwkeurig en tegen een eerlijke prijs.

Dankzij ons grote netwerk van vertalers, onder wie ook opgeleide moedertaalsprekers van het Albanees, wordt uw document snel en nauwkeurig vertaald. Elk van onze vertalers is bovendien ook gespecialiseerd in minstens één vakgebied. Hierdoor kunnen wij altijd de perfecte vertaler voor uw project vinden die uw tekst volgens de hoogste standaarden vertaalt.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Er zijn naar schatting 6,5 miljoen mensen die Albanees spreken. Deze prachtige en historische taal van de Balkan is wijdverbreid. Er wordt geschat dat er meer dan één miljoen sprekers van het Albanees buiten de Balkan wonen. Hierdoor is er veel vraag naar professionele vertalingen van het Nederlands naar het Albanees en omgekeerd.

Hebt u een document in een andere taal dan het Nederlands dat naar het Albanees moet worden vertaald? Wij vertalen naar meer dan 150 talen. Aan u de keuze!

Onze professionele taalspecialisten voldoen aan de strengste eisen

Het is voor ons zeer belangrijk dat wij op onze vertalers kunnen vertrouwen. Daarom werken wij alleen samen met vertalers die hun vak kennen en aan de strengste eisen voldoen. Dit is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor u, de klant.

Wij weten dat elke taal bijzondere kenmerken heeft waarmee rekening moet worden gehouden bij het vertalen. Dit geldt ook voor het Albanees. Om een perfecte vertaling naar het Albanees te kunnen afleveren, moet de vertaler moedertaalspreker zijn van de doeltaal en ook het Nederlands uitstekend beheersen. Bovendien moet de vertaler kennis hebben over en ervaring hebben in het desbetreffende vakgebied.

Onze vertalers houden tijdens het vertalen ook rekening met bijzondere wensen of eisen van de klant. Hebt u een speciaal verzoek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Ontdek het zelf!

Wij weten wat onze sterke punten zijn en in welke vakgebieden onze vertalers gespecialiseerd zijn. Zo kiezen wij altijd de beste taalspecialist uit voor uw project.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

2019-10-08T07:16:43.1824397Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.