Vertalingen van het Nederlands naar het Afrikaans

Wij zijn het snelst groeiende vertaalbureau in België. Bij ons kunt u terecht voor vertaal- en tolkdiensten naar meer dan 150 talen, waaronder ook Nederlands naar Afrikaans, een dochtertaal van het Nederlands die hoofdzakelijk in Zuid-Afrika en Namibië wordt gesproken. Vertalingen van het Nederlands naar het Afrikaans zijn vaak nodig in Namibië en Zuid-Afrika, omdat de meerderheid van de bevolking beide talen als moedertaal spreekt en omdat beide talen officiële talen zijn. Hebt u een vertaling nodig en bent u op zoek naar een professionele partner? Dan helpen wij u graag. Bij ons kunt u terecht voor uw vertalingen van het Nederlands naar het Afrikaans en omgekeerd.

Wij ondersteunen u bij al uw projecten in alle mogelijke vakgebieden

Zeker als het om zeer gespecialiseerde teksten gaat, moet de vertaling door professionele moedertaalsprekers worden verzorgd. Enkel zo kunt u fouten vermijden. Onze ervaren vertalers zijn in verschillende vakgebieden gespecialiseerd en kunnen uw Nederlandse teksten op het gebied van recht, wetenschap, geneeskunde, toerisme, etc. snel en nauwkeurig naar het Afrikaans vertalen. Hebt u een vertaling van het Nederlands naar het Afrikaans nodig? Bel ons op, stuur ons een e-mail of gebruik het offerteformulier rechts op de pagina. Vermeld de talencombinatie, gewenste leverdatum en uw contactgegevens. Wij bezorgen u dan een vrijblijvende offerte op maat op basis van het woordenaantal en de moeilijkheidsgraad van uw tekst. Wanneer u uw project aan ons toevertrouwt, zal één van onze ervaren projectmanagers een vertaler met relevante ervaring selecteren die uw project verder volledig volgens uw wensen zal verzorgen. De vertaler zal in elk geval moedertaalspreker van het Afrikaans zijn, zo kunnen wij u een accurate vertaling garanderen.

Wat wij u nog bieden - een zorgeloze service

De vertalingen worden intern nog eens gecontroleerd. Nadat de lay-out van de tekst is aangepast en een laatste controle is uitgevoerd, ontvangt u de vertaling per e-mail of per post.

2016-09-27T14:01:06.1082406Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.