Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van arbeidscontracten - snel en precies

Foto van Melanie.

Onze project managers helpen u graag verder met de vertaling van uw arbeidscontracten.

Wanneer het om arbeidscontracten gaat, kunnen taalbarrières voor ernstige communicatieproblemen zorgen tussen werknemers en werkgevers. Daarom is het raadzaam om uw overeenkomsten en contracten te laten vertalen door een professionele vertaler.

Wij werken uitsluitend met professioneel opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden en vertrouwd zijn met het arbeidsrecht. Zij kunnen de juridische terminologie uiterst nauwkeurig overbrengen en kennen ook de valkuilen van juridische vertalingen.

Uw arbeidscontracten in alle mogelijke talencombinaties

Wie een nieuwe zakenrelatie aangaat, wil zich volledig zeker voelen over de contracten. Dat is net waarom een exacte vertaling van arbeidscontracten één van onze meest gevraagde diensten is.

Onze projectmanagers en vertalers hebben jarenlange ervaring op vlak van juridische vertalingen en kennen alle kneepjes van het vak. Naast Engels, behoren tot de vaakst gevraagde talen:

Maar we hebben ook juridische vertalers voor de minder courante talen. Bovenaan (onder Talenoverzicht) kan u een overzicht van al onze talen terugvinden.

Ervaren projectmanagers en vertalers

Onze ervaren projectmanagers beantwoorden uw vragen graag! Bovenaan deze pagina vindt u een overzicht van onze locaties in België.

Natuurlijk kunt u ons ook gewoon uw arbeidscontract mailen of gebruikmaken van ons aanvraagformulier. Wij beantwoorden uw aanvraag snel en bezorgen u ook een vrijblijvende offerte en prospectus.

2019-12-06T12:13:46.7853806Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.