Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalen is precisiewerk

Al jaren werken wij nauw samen met een van de grootste banken van de Benelux. Bankieren is precisiewerk, een vertaling moet dat ook zijn. Daarom doen we beroep op een aantal financiële vertalers die het reilen en zeilen van het bankwezen kennen en de taal van bankiers begrijpen. Vertalers werken hard: ze kunnen gemiddeld 2.500 woorden per dag aan.

1.000.000 woorden

Plotseling vroeg de bank om in een paar weken tijd een tekst van 1.000.000 woorden te vertalen. Het ging namelijk om een Nederlandse tekst die in het Engels naar India moest worden gestuurd, waar diezelfde tekst zou dienen als brondocument voor het vervaardigen van software.

Groot vertalersbestand

Op zo’n momenten maakt het een groot verschil als je over een groot bestand van gekwalificeerde vertalers beschikt. Deze opdracht was niet de makkelijkste, maar we kunnen wel bevestigen dat deze grootbank nog altijd een tevreden klant is. Als u dat ook wilt worden, heten wij u van harte welkom. Bel 03/547 01 70 voor meer informatie.

2019-12-16T07:39:11.0141604Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.