Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Wij ondersteunen uw zakelijke activiteiten in Korea

Accurate vertalingen naar het Koreaans

Bent u van plan zaken te doen in Korea? Of hebt u daar al een stevig klantenbestand uitgebouwd? Dan weet u ook wel dat de taalbarrières vaak roet in het eten kunnen gooien. Wij leveren accurate Koreaanse vertalingen binnen de snelst mogelijke termijn - van en naar meer dan 150 talen en voor alle vakgebieden.

Deskundigen in alle vakgebieden

De taal goed beheersen is bepalend voor elke goede zakelijke relatie. En vooral in Korea is dat niet zo simpel. Goede taalvaardigheden zijn belangrijk en zeker in de zakenwereld. Als u persoonlijk niet over de relevante talenkennis beschikt, hebt u nood aan een goede vertaaldienst. Bij ons vindt u de vertaler die u nodig hebt om uw zakelijke relaties met Koreaanse partners te onderhouden en ondersteunen. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal die deskundig zijn in verschillende vakgebieden. Deze omvatten: marketing en PR, economie, technologie, recht, geneeskunde en farmacie. Bovendien hebben ze de taalkundige subtiliteiten en nuances van de Koreaanse taal volledig onder de knie. Hierdoor kunnen ze zelfs complexe documenten snel en nauwkeurig vertalen. Ook voor zeer dringende vertalingen kunt u bij ons terecht! En zelfs voor dringende vertalingen kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen aangezien wij voor spoedopdrachten onze meest ervaren vertalers inzetten.

Snel en nauwkeurig

Bent u dringend op zoek naar een gratis en vrijblijvende offerte voor een vertaling? Gebruik het offerteformulier en selecteer de gewenste talencombinatie. Upload het document dat u wilt laten vertalen en wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte. Bovendien bieden we nog meer diensten aan voor vreemde talen. U kunt bijvoorbeeld een extra revisie aanvragen. Uw vertaling wordt dan door een tweede ervaren vertaler nagekeken. Goed vertaalde teksten en documenten vormen de basis voor zakelijk succes. Dankzij onze opgeleide en ervaren vertalers kunnen wij complexe documenten snel en nauwkeurig vertalen. Vertrouw op onze professionele diensten en vermijd dure correcties en aanpassingen.

2019-11-19T12:24:07.1722847Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.