Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

DTP/Zetwerk in vreemde talen

Na de vertaling van lay-outbestanden zoals brochures, handboeken, tijdschriften, catalogi of verpakkingen kan het zijn dat de nieuwe vreemde taal niet meer binnen de lay-out of DTP (desktoppublishing) past. In dat geval moet de tekst opnieuw geformatteerd en ingedeeld worden.

Dat kan zelfs nog complexer worden wanneer de vertaling geschreven is in een ander alfabet, zoals het Arabisch of Russisch. Voor succesvol DTP-zetwerk, is technische kennis even belangrijk als linguïstische bekwaamheid.

Onze vertaaldienst is uw professionele partner voor DTP-documenten. Wij beschikken over de nodige technische vakkundigheid en de recentste technologie en programma's bovenop ons competente team van vertalers, DTP-specialisten en taaltechnologisten.

Tot onze diensten behoren tekstconversie, beeldverwerking en de integratie van zetwerk in vreemde talen in verschillende bestandstypes zoals FrameMaker, InDesign, HTML, XML, etc.

Hebt u vragen over DTP/zetwerk in vreemde talen

Onze projectmanagers informeren u graag over onze diensten voor DTP/zetwerk in vreemde talen. Stuur ons een e-mail of bel ons.

2020-01-17T12:08:14.1325304Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.