Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Uw overeenkomsten - snel en feilloos vertaald

Snelle en professionele vertalingen van uw overeenkomsten naar alle talen

Foto van Hendrik op onze afdeling juridische vertalingen

Uw overeenkomsten - snel en feilloos vertaald

Hebt u een nieuwe zakenpartner in het buitenland en wilt u enkele overeenkomsten laten vertalen? Hebt u een overeenkomst in verschillende talen nodig voor een aantal klanten of partners?

Wij kunnen de accurate vertalingen die u nodig hebt voor u verzorgen. Zelfs voor schijnbaar moeilijke verzoeken hebben we de juiste vertaler.

Onze moedertaalsprekers met een sterke juridische kennis vertalen uw documenten foutloos

Een standaardvertaling is vaak niet voldoende als het om juridische teksten gaat. Wij werken samen met vertalers die in hun moedertaal werken en zich naast hun opleiding tot vertaler in verschillende vakgebieden gespecialiseerd hebben.

Sommige van onze vertalers werken als advocaat, juridisch medewerker of oefenen een gelijkaardig beroep uit. Om de nuances in juridische documenten accuraat te kunnen vertalen, dient de vertaler ook de wetten van beide landen goed te kennen en begrijpen.

Vertrouwelijkheid gegarandeerd!

Er moet discreet worden omgegaan met gevoelige informatie over zakelijke relaties. Wij hechten net zoveel waarde aan uw privacy als u! Onze vertalers zijn contractueel tot geheimhouding verplicht. Zo bent u verzekerd van een vertrouwelijke afhandeling. U kunt ons vertrouwen met uw overeenkomsten. Geheimhoudingsverklaringen, die vooraf werden ondertekend zijn beschikbaar op verzoek.

Alle talen en alle taalvarianten

Hebt u verschillende klanten in China, Frankrijk en de Verenigde Staten en moeten uw overeenkomsten naar meerdere talen en verschillende taalvarianten worden vertaald? Wij kunnen u helpen met meer dan 150 talen. Voor talen zoals Urdu of Punjabi kunt u trouwens ook bij ons terecht.

Bel ons op of stuur ons een verzoek per e-mail. Onze projectmanagers bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

2019-12-06T12:13:03.5330558Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.