Vertalingen van complexe websites

Mail ons

Mail ons vandaag nog voor uw prijsofferte.

Het is onze technische afdeling die vertalingen van complexe websites maakt: E-Commerce websites en content management systemen bijvoorbeeld. Deze afdeling is vertrouwd met alle mogelijke bestandstypen. Zo kunnen wij per opdracht inschatten hoeveel tijd er precies voor een vertaling nodig is en welke technische expertise noodzakelijk is.

Bij het vertalen van een website, ook wel lokaliseren genoemd (Over lokalisatie), is het exporteren van de informatie de belangrijkste stap. Als dit niet op de juiste manier wordt gedaan, moet de vertaling opnieuw handmatig worden overgenomen op de uiteindelijke websitepagina's. Onze projectmanagers kunnen u in een vroeg stadium aangeven hoeveel extra werk achteraf kan worden voorkomen.

U kunt het best direct contact met ons opnemen. Via de volgende link kunt u een mail naar onze technische afdeling sturen. Zij maken graag een offerte op maat voor u, gratis en vrijblijvend.

2017-01-09T10:21:03.4202055Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.