Vertalingen naar het Frans

De Franse vlag.

Stuur ons nu uw tekst per mail en ontvang een prijsofferte van ons vertaalbureau Frans.

Uw correcte vertaling naar het Frans wordt het snelst gemaakt door ons vertaalbureau. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte per mail. Wij nemen dan meteen contact met u op voor de beste prijs en de snelste levertermijn.

De vertalingen worden gemaakt door vertalers met Frans als moedertaal. Wij aanvaarden uitsluitend gediplomeerde en ervaren vertalers en kunnen dan ook de beste vertalingen aanbieden in alle mogelijke talencombinaties: Nederlands-Frans, Engels-Frans, Duits-Frans, Spaans-Frans of vice versa: Frans-Nederlands, Frans-Engels, Frans-Duits, Frans-Spaans of elke andere mogelijke talencombinatie met het Frans.

Alle vertalingen worden goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt ze dan ook direct gebruiken!

Ons vertaalbureau Frans

U kunt bij ons terecht voor Franse vertalingen in alle vakgebieden, zoals juridisch, medisch, bedrijfskundig, financieel, reclame, werving, technisch, handleidingen, websites, commercieel vertaalwerk enz. Ons vertaalbureau levert ook beëdigde vertalingen (zowel professioneel als particulier) en gelegaliseerd vertaalwerk.

Elke vertaler heeft zijn eigen specialiteit, waardoor niet alleen de inhoud perfect wordt vertaald maar ook de juiste toon en het juiste jargon wordt gerespecteerd.

Uw tekst is bij ons in goede handen!

Aangezien onze freelance vertalers ook in het weekend en 's avonds werken, is een snelle levertijd gegarandeerd. Onze naam is dan ook veelzeggend. Wij maken die maar al te graag waar! Voor een offerte kunt u het formulier rechts invullen of ons een mail met de teksten sturen.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2016-08-19T12:54:11.6109446Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service