Vertalingen van en naar het Chinees

Foto van Anton

Vraag uw vertaling van of naar het Chinees zo snel mogelijk aan!

Hoe onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus?

  • Snelheid- Dankzij ons grote netwerk van meer dan 8000 vertalers over de hele wereld kunnen wij uw vertaling sneller leveren dan onze concurrenten.
  • Kwaliteit - Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben ook een taalopleiding genoten.
  • Expertise - Wij kennen de regionale verschillen en houden hier ook rekening mee! Een vertaling naar het Chinees voor Taiwan ziet er helemaal anders uit dan een vertaling bestemd voor gebruik in Hongkong.
  • Eerlijke prijzen- Onze prijzen zijn eerlijk en in lijn met de kwaliteit die wij leveren. Wij hanteren misschien niet de laagste prijs op de markt, maar het feit dat meer dan 3100 klanten verspreid over 14 landen steeds bij ons terugkomen wil wel iets zeggen!

Voor beëdigde vertalingen van belangrijke documenten bent u bij ons aan het juiste adres! Wist u dat wij de originele documenten zelfs niet nodig hebben - een goede scan of foto volstaat!

Heeft u een beëdigde vertaling van of naar het Chinees nodig? Contacteer ons en een van onze projectmanagers helpen u zo snel mogelijk verder!

Beëdigde vertalingen van uw documenten

Snelvertaler heeft al talloze officiële documenten, waaronder diploma's, belastingdocumenten, rijbewijzen, geboorteakten etc., van het Chinees naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Chinees vertaald. Breng een bezoekje aan onze webshop; deze bevat tal van voorbeelddocumenten. U kunt uw document opzoeken, een foto of scan uploaden en onze tarieven voor uw vertaling bekijken. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag!


Stuur ons nu uw document en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte. Uw documenten worden verwijderd als u niet met ons in zee gaat.

2016-09-27T09:18:17.4362072Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.