Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Kwaliteitsvolle vertalingen van en naar het Chinees voor Singapore

Singapore

Heeft u een vertaling nodig voor gebruik in Singapore? Contacteer ons!

Singapore - met zijn vier officiële landstalen - is het financiële hart van Azië en dient als 'hub' voor import en export van goederen Toeristen en zakenmensen communiceren daar in het Engels, Chinees, Maleis en Tamil. Aangezien de meeste inwoners van Singapore uit het zuiden van China komen, is het niet verwonderlijk de Chinees, naast het Engels, er de meest populaire taal is.

Het unieke dialect, Zuidelijk Min of Minnanyu genoemd, dat voornamelijk in Singapore wordt gesproken verschilt immens van het Standaardmandarijn, zowel op gesproken als geschreven vlak. Een groot aantal traditionele bedrijven die hun hoofdkantoor in Singapore hebben corresponderen met hun klanten en zakenpartners in het Chinees. Hierdoor zijn professionele en kwaliteitsvolle vertalingen belangrijker dan ooit!

Wij vertalen alle soorten teksten snel en nauwkeurig, van persoonlijke correspondentie tot zakelijke documenten.

De Chinese taal - duizenden karakters

Chinees heeft een heel andere structuur dan de meeste westerse talen en moet daarom ook anders worden geleerd. Het is niet alleen de grammatica of uitspraak, maar vooral de karakters die gebruikt worden.

Chinees leren doe je niet zomaar. Het duurt jaren voordat men de taal en de duizenden karakters beheerst. Daarom werken wij uitsluitend samen met Chinese moedertaalsprekers voor de vertaling van uw documenten. Zij begrijpen uw tekst en houden bij het vertalen tevens rekening met de culturele en linguïstische verschillen van de doeltaal. Zij begrijpen de verschillen tussen het Chinees dat in Singapore wordt gesproken en het Chinees dat in andere landen wordt gesproken.

Onze diensten

Wij hebben een uitgebreid aanbod vertaaldiensten in meer dan 150 talen. Wij vertalen medische, technische en juridische teksten en kunnen tevens vertalingen voor alle andere vakgebieden verzorgen.

Wij vertalen ook documenten verstrekt door de Singaporese overheid zoals geboorteakten of diploma's naar het Nederlands.

Stuur ons gewoon de tekst die u wilt laten vertalen per e-mail of gebruik het offerteformulier. U ontvangt snel een vrijblijvende offerte van ons.

Elke vertaling is uiterst nauwkeurig en kwalitatief. Aarzel niet om contact op te nemen met onze ervaren projectmanagers als u vragen hebt.

2019-11-11T10:37:01.3184995Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.