Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Catalaans vertaalbureau Snelvertaler

Zaken doen met bedrijven uit andere landen kan soms erg lastig zijn. De taal kan hierbij een behoorlijke barrière zijn. Het is dan ook van belang dat u op de hoogte bent van de taal van het land of de regio waar u zaken gaat doen. Soms worden er zelfs in een land verschillende talen gesproken. In Spanje is dat bijvoorbeeld het geval. Zo spreekt men in de regio Catalonië geen Spaans, maar Catalaans. Wanneer u zaken wilt gaan doen met een bedrijf uit Catalonië, bijvoorbeeld een ontwerpbedrijf, waarvan er velen zijn in die regio, is het belangrijk dat u wat meer weet over het Catalaans. Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u zaken gaat doen in deze regio. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw zakelijke documenten volledig vertalen of u van dienst zijn met een tolk. Zo zorgt u er voor dat de taalbarrière weg wordt genomen bij de zakelijke onderhandelingen. Geïnteresseerd? Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie.

Catalaans vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder, bijvoorbeeld met een offerteaanvraag.

De Catalaanse taal

Catalaans is een Romaanse taal die gesproken wordt in meerdere delen van Spanje, Frankrijk en Italië. Het is daarnaast ook de officiële taal van het land Andorra. Het Catalaans heeft veel overeenkomsten met de Spaanse taal. Het Catalaans vindt zijn oorsprong in de Latijnse taal, zoals alle Romaanse talen en is lid van de Indo-Europese taalfamilie. Waar andere talen in Spanje onder invloed zijn gekomen van de Arabische taal, is dit bij het Catalaans niet het geval. Dit heeft tot gevolg dat de Catalaanse taal vandaag de dag veel meer overeenkomsten toont met het Latijn dan het Spaans. In de gebieden die eerder genoemd werden, spreken in totaal bijna 12 miljoen mensen de taal. Hoewel vrijwel alle Catelanen ook Spaans spreken, is het voor zakelijke onderhandelingen niet onverstandig uw documenten te laten vertalen.

Zakendoen in Catalonië

Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend verder helpen wanneer u zaken gaat doen in een regio waar men Catalaans spreekt. Wanneer u zaken wilt gaan doen in Spanje, gaat dat net iets anders in zijn werk dan in ons eigen land. Voor meer informatie over zaken doen in dit land kunt u op onderstaande pagina kijken. Als u direct een offerte wilt aanvragen kunt u dat doen via het offerteformulier of door ons uw document op te sturen per e-mail. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Voor vragen of meer informatie kunt u ook naar een van onze kantoren bellen. Onze projectmanagers staan u graag te woord.


Meer informatie:

2020-05-06T09:27:11.8653885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.