Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Medisch-technische instructies professioneel vertaald

Net zoals het aanbrengen van patiëntkabels, zoals geleidingsdraden voor intracardiale elektroden, strikt voorbehouden is voor ervaren artsen, mogen vertalingen van medische documenten enkel door opgeleide vertalers met ervaring in de geneeskunde worden verzorgd. Deze vertalers hebben de medische terminologie volledig onder knie en vertalen uitsluitend naar hun moedertaal.

Onze vertalers voldoen aan deze strenge eisen en vertalen uw documenten snel en nauwkeurig.

Medische vertalingen voor patiëntkabels

Hebt u een professionele vertaling van een bedieningshandleiding voor patiëntkabels of elektrocardiografen nodig? Wij vertalen uw medische documenten uiterst nauwkeurig. Kies de gewenste talencombinatie uit meer dan 150 talen.

Onze projectmanagers vinden altijd de juiste vertaler met de nodige deskundigheid en ervaring voor uw project. Bovendien hebt u controle over de voorbereiding en nabewerking van uw documenten. Hieronder valt ook terminologiebeheer en taaltechnologie, alsook DTP.

Stuur ons een e-mail met de tekst en wij bezorgen u telefonisch een vrijblijvende offerte. We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2016-09-02T07:02:27.2750645Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.