Juridisch vertalen

Ons juridisch team verzorgt uw vertalingen tot in de kleinste details. Onze vertalers hebben zowel een professionele vertaalachtergrond als een grondige kennis van het juridisch jargon. Uw juridische tekst is bij ons vertaalbureau altijd in goede handen. Ook voor een apostille van de rechtbank of beëdigde vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Competitieve prijs en hoge kwaliteit door interne specialisatie

Juridische vertalingen

Juridisch vertaalbureau Snelvertaler heeft aantoonbare ervaring in het vertalen van o.a. overeenkomsten.

Een juridische vertaling mag geen fouten bevatten en moet een volledig accurate weergave zijn van het origineel. Aangezien onze juridische vertalers uitsluitend met juridische teksten werken, hoeven wij geen externe expert in te huren. Dat merkt u aan de prijs. Voor een vertaling van bijvoorbeeld een akte, oorkonde of vonnis betaalt u voor de meest gangbare talen twintig procent minder dan bij niet-gespecialiseerde juridische vertaalbureaus.

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten maken, hebben veelal een vertrouwelijk karakter. Wij lopen daarom niet graag te koop met de namen van onze opdrachtgevers. Indien gewenst, kunt u op aanvraag bij een van onze projectmanagers een lijst met opdrachtgevers verkrijgen die daar hun toestemming voor hebben gegeven. Deze lijst bevat wereldwijd tientallen advocatenkantoren, gerechtelijke instanties en gerenommeerde bedrijven.

Offerte aanvragen voor een vertaling

Als u snel een offerte bij ons juridisch vertaalbureau wilt aanvragen, fax of e-mail ons dan uw tekst. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

2016-05-02T13:32:41.9274989Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service