Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Birmaans vertaalbureau Snelvertaler

Birmees/Birmaans vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een offerte aan voor uw vertaling Birmaans!

Wanneer u zaken wilt gaan doen in een ander land, is het natuurlijk van belang dat u zich verdiept in het desbetreffende land. Daarbij speelt de taal een belangrijke rol. U wilt natuurlijk voorkomen dat onderhandelingen mislopen vanwege de taal en daarom is een gedegen voorbereiding erg belangrijk. Wanneer u bijvoorbeeld zaken wilt gaan doen in Myanmar wilt u niet alleen op de hoogte zijn van de gewoontes van het land, maar ook wat meer weten over de gesproken taal: het Birmaans. Dit is één van de twee officiële talen in het land. Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn met het communiceren in het Birmaans. Zo kunnen wij voor u zakelijke documenten vertalen van het Birmaans naar het Nederlands en vice versa. Ook kunnen wij met onze tolkdiensten uw zakelijke besprekingen tot een succes maken. Wij werken uitsluitend met vertalers die moedertaalsprekers zijn van de doeltaal en al onze vertalers hebben jarenlange ervaring in zowel de taal als het vakgebied waarin zij vertalen. Zo bent u altijd verzekerd van een correcte vertaling van de hoogste kwaliteit die snel weer bij u retour is. Nieuwsgierig? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Het Birmaans

Het Birmaans of Birmees is de officiële taal in het land Myanmar, het vroegere Birma. Ook Engels is hier een officiële taal. Ruim 32 miljoen mensen beheersen het Birmaans. Naast de moedertaalsprekers van deze taal zijn er ook vele minderheden die de taal als tweede taal spreken. Het Birmaans maakt onderdeel uit van een taalfamilie in Zuid-Azië, de Tibeto-Birmaanse talen genaamd. Deze talen zijn allen behoorlijk verwant aan elkaar en worden in vele landen in Zuid-Azië gesproken. Ook komen er verwante talen in de verre historie van deze regio voor.

Birmese / Birmaanse vertalingen door vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder.

Zaken doen in Myanmar

Wanneer u zaken gaat doen in Myanmar, kan Snelvertaler u uitstekend van dienst zijn met diverse vertaalwerkzaamheden of een tolk. Overigens zijn er, naast de taal, nog meer verschillen in de manier van zaken doen tussen België en Myanmar. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Op onderstaande pagina vindt u hierover meer informatie. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het offerteformulier in of e-mail ons het te vertalen document. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord.


Meer informatie:

2020-05-06T09:25:58.6443885Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.