Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Biotechnologische vertalingen - Professionele vertalers voor een divers wetenschappelijk vakgebied

Onze projectmanager Hendrik aan de telefoon

Laat het ons weten als u nog vragen hebt!

De belangrijkste vertakkingen van de biotechnologie zijn rode, groene en witte biotechnologie. Rood staat voor de medische sector, groen voor agricultuur en wit voor industrie. Biotechnologisch onderzoek omspant de studie van individuele cellen of moleculen, kleine en grote organismen, planten, dieren en mensen.

Aangezien de omvang van biotechnologie zo groot is en de meeste biotechnologische bedrijven wereldwijd opereren, is er een vraag naar professionele vertalers. Gespecialiseerde teksten voor de biologische sector moeten vertaald worden door moedertaalsprekers die ook de nodige kennis over biotechnologie bezitten. Enkel een professional kan de inhoud nauwkeurig vertalen en de gepaste terminologie gebruiken.

Laat uw complexe, gespecialiseerde teksten vertalen door professionals

Onze vertalingen van biotechnologische documenten worden enkel uitgevoerd door opgeleide professionals. Wanneer wij in onze databank van 4.200 vertalers op zoek gaan naar de gepaste vertaler voor uw project, houden we niet alleen rekening met de talencombinatiemaar ook met de specialisatie van de vertaler. Of u nu medische software, specifieke veiligheidsinformatiebladen of bedieningshandleidingen wilt laten vertalen, wij bieden u in ieder geval een snelle en professionele vertaling aan door iemand die een uitgebreide opleiding heeft genoten en tevens ervaring heeft in de biotechnologie.

Wilt u meer te weten komen over onze specialisaties? Naast vertalingen voor de natuurwetenschappen kunt u bij ons ook terecht voor vertalingen van documenten uit vele andere vakgebieden waaronder geneeskunde, ingenieurswetenschappen en marketing.

Neem de telefoon en bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan. Of, als u wilt, kunt u één van onze projectmanagers mailen voor meer informatie.

2019-12-12T09:10:18.9764325Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.